Devinix söker Projektledare för kundrelaterade samt interna IT-projekt

Dina arbetsuppgifter
Devinix söker en projektledare som kan driva spännande och omväxlande projekt inom drift samt se, över, effektivisera och följa upp den interna organisationen. I denna roll behövs tidigare erfarenhet av Projektledning inom IT-relaterade organisationer samt att ha arbetat mot kund.

Devinix har fått förtroendet att leverera helhetslösningar åt flera stora aktörer inom olika branscher och har i dagsläget många projekt igång. En del av dina arbetsuppgifter kommer att kretsa kring denna typ av kundnära leveransprojekt där du ansvarar för att vi kommer i mål med våra åtaganden och att vi kan vara den långsiktiga leverantör vi vill vara. Vidare växer den interna organisationen med många kompetenta och kreativa viljor. I en sådan stark tillväxt behövs även personer som kan säkerställa att alla vill och arbetar mot samma mål med samma verktyg. Även detta kommer att falla under rollen för Projektledaren.


Om företaget
Devinix historia sträcker sig tillbaka till 2008. Våra rötter inom IP-nätverkstjänster, datacenter och co-location har med åren utvecklats till att i huvudsak erbjuda hybrida molnlösningar, affärskritisk IT-drift, outsourcing samt diverse managerade tjänster. Kort och gott – vi kan IT.

Genom utvecklandet av vår egen driftsplattform och redundanta fibernätverk, som sträcker sig över tre datacenter i Stockholmsområdet, kan vi garantera en IT-miljö för våra kunder som få andra aktörer kan matcha. Kom förbi vårt kontor i Kista och diskutera IT med oss! Våra datacenter återfinns i sin tur i Kista, Sköndal och Västberga.


Din profil
Som person trivs du med att engagera dina projektresurser som i detta fall till största del sitter i den interna organisationen. Stundtals samarbetar du givetvis även med dina kravställare och kontaktpersoner hos våra kunder. Du agerar navet som skapar de bästa förutsättningarna för att leverera kvalitet i alla lägen. Då du kommer att arbeta mot flera olika delar av organisationen har du lätt för att ta människor och för att få med dig dina kollegor. Vi verkar i en organisation med högt i tak där det är nära till skratt, vilket vi tror att du värdesätter, trivs med och vill bidra till.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och rätt person är lika viktigt som rätt bakgrund. Dock tror vi att du har ett par års erfarenhet av att leda IT-projekt och vi ser det som ett krav att du har relevant erfarenhet från tekniska roller och/eller företag.

Du har:

• Erfarenhet av projektledaransvar

• Relevant utbildning är meriterande men inget krav

• Branschrelaterad erfarenhet

• Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Du är:

• Lösningsorienterad, Flexibel, Driven, Glad

• Håller dina deadlines

• Får med andra mot uppsatta mål

• En rak och tydlig ledare som kan delegera ansvar samt kravställa

• Självgående i kombination med en stark lagspelare

• Prestigelös

Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Amlega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2019-01-14

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här