Vi söker en Head of Legal and Compliance till Advisa

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Head of Legal and Compliance kommer du att ansvara för att säkerställa att Advisa efterlever de lagar och regler som verksamheten berörs av. Du ansvarar för att identifiera, initiera, planera, driva och slutföra projekt inom Compliance som du avgör är nödvändigt för att Advisa som bolag ska leva upp till de regelverk man träffas av. Du kommer löpande att övervaka regelförändringar och verkställa de förändringar som krävs i samråd med ledning och övriga funktioner på bolaget. Advisa befinner sig just nu i en fas där bolaget planerar expansion utanför Sverige, vilket ställer krav på dig somHead of Legal and Compliance att säkerställa att Advisa efterlever även de krav som ställs internationellt.

I din roll ansvarar du även för att stötta och rådge dina kollegor på bolaget med löpande juridiskt arbete som varierar baserat på vilka projekt som är för närvarande är aktuella på bolaget. Detta kan exempelvis innefatta avtalsrättsliga frågor och arbetsrättsliga frågor. Du agerar personuppgiftsombud och är centralt funktionsansvarig på Advisa.

Din roll som Head of Legal and Compliance innebär att starta upp en helt ny roll på bolaget där det finns stora möjligheter att själv utforma innehållet i denna utifrån bolagets behov.


Om företaget
Advisa grundades 2011 med ambitionen att hjälpa kunder förbättra sin privatekonomi. Vårt mål är att göra det enkelt för alla att förbättra sin privatekonomi genom att konkurrensutsätta banker och på så vis sänka räntan på befintliga och nya lån. Med ett stort fokus på kundservice och utveckling av vår teknik, ser vi till att ständigt förbättra vår tjänst för att göra det lika enkelt och naturligt att jämföra lån som det är att köpa en flygbiljett på nätet. Sedan starten har vi hjälpt över 200,000 svenskar att se över sina lån och i genomsnitt sänkt våra kunders räntor med 35%.
På Advisa värdesätter vi varandra och är stolta över vad vi tillsammans åstadkommer. Vi är cirka 50 anställda som utstrålar stor passion för vårt arbete och har ett genuint intresse för att hjälpa andra människor. Vi lovar bara det vi kan hålla och vi finns för att skapa resultat åt våra kunder. På Advisa tror vi på att involvera alla och att högt i tak skapar bättre lösningar. Därför tycker vi att det är viktigt att anställda proaktivt lyfter förslag på hur vi kan bli ännu bättre.


Din profil
Till denna roll söker vi dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet och som har en juristexamen. Vi ser att att du har arbetat som affärsjurist och/eller bolagsjurist. Du brinner för att skapa resultat, värdesätter professionalitet och som motiveras av att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Du är en person som värderar uppriktighet och både tar och ger feedback dagligen. Du drivs av att förändra och utveckla, samt att du gärna tar dig an utmaningen att bygga upp och ansvara för en ny roll på ett bolag är i stark expansionsfas.

Som Head of Legal and Compliance är det särskilt viktigt att du är analytisk och arbetar metodiskt för att säkerställa att bolaget efterlever de krav som ställ på Advisa. Det är även viktigt att du kan arbeta självgående då du ansvarar för att initiera, driva och fullfölja interna projekt. Du har ett etiskt förhållningssätt och arbetar plikttroget för att fullfölja de projekt du ansvarar för.
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Compliance, Compliance Manager, Jurist, Bolagsjurist, Affärsjurist

Ansök här

Kategori

Juridik/Rättsvetenskap

Sista ansökningsdag

2018-11-22

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här