Werksta söker Skadereparatör i Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Du kommer framförallt att arbeta med Tesla/Jaguar/Land Rover. Arbetet sker i ett lag av skickliga skadereparatörer där man hanterar såväl små reparationer som stora strukturskador.

Exempel på dina arbetsuppgifter;
– Byta och rikta karossdetaljer
– Svetsa, limma och nita
– Demontering och montering
– Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat

Är du bekväm med att hantera riktbänk och har erfarenhet av att arbeta i aluminium är det meriterande.
Verkstaden är auktoriserad för reparationer av bl. a. Tesla, Jaguar, BMW, Mercedes, Audi och Land Rover men i ditt arbete kommer du även att arbeta med andra bilmärken.


Om företaget
Werksta är Sveriges ledande fristående skadeverkstadskedja. Sedan starten i juni 2015 har Werksta-koncernen vuxit snabbt i Sverige och räknar idag till totalt 24 verkstäder med drygt 500 anställda. Med starka positioner i de större städerna repareras årligen över 25 000 bilar och målet är att inom några få år fördubbla antalet verkstäder i Sverige. Med hög tillgänglighet och god service vill vi leverera branschens högsta kundnöjdhet och vara såväl försäkringsbolagens som slutkundernas förstahandsval vid skada. I Werkstakoncernen ingår även Autoklinikka, Finlands ledande skadeverkstadskedja, med 31 verkstäder. Werkstagruppen ägs av investeringsfonden Procuritas Capital Investors V, LP (”PCI V”) och f.d. verkstadsägare.

Du kommer att arbeta i Danderyd i en av Sveriges modernaste verkstäder med en rad innovativa lösningar för skadereparationer av premiumbilar. Anläggningen inrymmer den senaste utrustningen för skade-, glasreparationer och lackering. Det som gör oss unika i denna luftiga anläggning är vår platta organisation, höga servicenivå för både kunder och kollegor. Vi håller alltid högt i tak. Vi jobbar i olika mindre team som gör att beslutsvägarna är korta och engagemanget stort.

Din profil
Är du en erfaren bilplåtslagare som är serviceinriktad, trivs i andra människors sällskap och vill utvecklas med oss? Då är du den vi söker!

Vi ser gärna att du har datavana och har erfarenhet av CABAS samt förstår hur tidsstämpling fungerar. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort.
Som person är du ordningsam, noggrann och stresstålig då vi tidvis arbetar under högt tryck.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2019-02-02

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här