Inspirerande Chef till Bokning och Vaktmästeri till Svenska Kyrkan i Haninge Pastorat

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Chef för Bokning och Vaktmästeri kommer du att ansvara för ca 11 medarbetare, som du dagligen coachar och leder framåt i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta med att utveckla och bygga ditt team. Se över riktlinjer, rutiner och arbetsprocesser.

Bokningen tar emot bokningar av t ex dop, bröllop och lokaler. Vaktmästeriet närvarar på dessa tillställningar och ser till att kyrkan, lokalerna samt övriga utrymmen är ändamålsenligt iordningställda. Båda funktionerna är ett viktigt stöd för att församlingens verksamhet ska fungera vilket innebär att bemötande och attityd är viktiga faktorer.

Din arbetsplats kommer vara i S:t Eskils kyrka i Haninge, men du kommer även att resa runt till distrikten i Haninge Pastorat då dina medarbetare finns i de olika församlingarna.


Om företaget
Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge, och Österhaninge församlingar bildade tillsammans Haninge pastorat den 1/1 2018. Haninge pastorat söder om Stockholm utgör en kreativ miljö där storstad möter landsbygd och där olika kulturer möts. Var med och utveckla kyrkorna till en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag. I Haninge bor 86 000 människor varav 45 000 är medlemmar i Svenska kyrkan.Din profil
Kompetenskrav:
Som Chef för Bokningen och Vaktmästeriet är det meriterande, men inget krav, att du har erfarenhet av Svenska kyrkans verksamhet. Du är en inspirerande ledare med stort engagemang och du förstår vikten av att driva denna enhet framåt. Du är en god administratör och kommunikatör som behärskar svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper:
Serviceminded, inspirerande och initiativtagande är egenskaper vi värderar högt. Du är proaktiv i ditt arbetssätt, social och kommunikativ, då du har breda kontaktytor internt samt externt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Ansök här

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2018-03-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Margareta Meek <>
Ansök här