Chef för Undervisningen till Svenska Kyrkan i Haninge

Dina arbetsuppgifter
Som Chef för Undervisningen kommer du ha ett personalansvar för ett 20-tal medarbetare inom Undervisningsenheten för Svenska Kyrkan i Haninge. Du har det yttersta ansvaret för personalen och du leder verksamheten i enlighet med församlingsinstruktionen. Du rapporterar direkt till biträdande Kyrkoherde och ledningsgruppen.

Enheten arbetar bland annat med barn- och föräldragrupper, konfirmand och ungdomsverksamhet mm.
Din arbetsplats kommer vara i S:t Eskils kyrka i Haninge, men du kommer även att resa runt till distrikten i Haninge Pastorat då dina medarbetare finns i de olika församlingarna.


Om företaget
Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge, och Österhaninge församlingar bildade tillsammans Haninge pastorat den 1/1 2018. Haninge pastorat söder om Stockholm utgör en kreativ miljö där storstad möter landsbygd och där olika kulturer möts. Var med och utveckla kyrkorna till en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag. I Haninge bor 86 000 människor varav 45 000 är medlemmar i Svenska kyrkan.

Din profil
Kompetenskrav: Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i församlingsverksamhet i Svenska kyrkan, som chef eller ledare och med barn- och ungdomar och vi ser gärna att du har teologisk kompetens. Du är naturlig ledare som brinner för struktur, rutiner och processer. Vi ser gärna att du talar svenska och engelska obehindrat samt är en god administratör.

Personliga egenskaper:
För att trivas hos oss bör du dela Svenska kyrkans värderingar och tycka om utmaningar. Du är lösningsorienterad, strukturerad och engagerad. Självledarskap och driv är egenskaper vi värderar högt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Ansök här

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2018-03-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här