Teamledare / Redovisningskonsult till framgångsrika Ecit Services AB

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Teamledare / Redovisningskonsult bör du ha mycket goda kunskaper i löpande bokföring. Du kommer ha ansvar för månadsbokslut, årsbokslut, projektledning av revisioner, årsredovisningar och bolagsdeklarationer. Har du tidigare erfarenhet av att leda och fördela arbete, är det meriterande men inget krav.

Om företaget
ECIT Services AB bildades 2004 och är en ledande leverantör inom outsourcing av ekonomi- och lönefunktioner samt affärssystem. ECIT Services administrativa tjänster bildar ett koncept som ger kunder tillgång till en helt eller delvis outsourcad ekonomifunktion. ECIT Services erbjuder ett webbaserat affärssystem som effektivt tar hand om kunders ekonomi- och affärsprocesser inom handel, logistik och projekthantering. Antal anställda är ca 40 och kontoret är beläget i ljusa nyrenoverade lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

ECIT Services huvudägare är norska ECIT AS. ECIT Group består av mellanstora redovisnings- och IT-företag i Norge, Danmark och Sverige. Företagets ledningsgrupp har en betydande meritlista och erfarenhet av att bygga upp liknande verksamheter. Genom ECIT Group kan ECIT Services AB erbjuda tjänster inom lön, redovisning och IT i Norge, Danmark samt även världsomspännande genom samarbetspartners.


Din profil
Kompetenskrav: Vi söker dig som har minst fem års dokumenterad arbetslivserfarenhet inom ekonomi och redovisning och brinner för nöjda kunder. Du är en fena på årsbokslut och deklarationer och du gillar att ta ett stort eget ansvar för ditt arbete likväl som att stötta och coacha dina kollegor i teamet.

Personliga egenskaper: För att trivas i rollen som Teamledare / Redovisningskonsult bör du vara driven, kommunikativ, stresstålig och noggrann. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs i en miljö med högt i tak. Du gillar utmaningar och tar mycket eget initiativ och ansvar för ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.Ansök här

Kategori

Ekonomi/Finans

Sista ansökningsdag

2018-03-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här