Designbyrå söker en Kreativ Business Developer som ÄLSKAR färg & form

Dina arbetsuppgifter
Create/Remain, en designbyrå med kundens behov i fokus, växer och söker en Business Developer med fallenhet för försäljning och som älskar design, färg och form. Du kommer att leta upp och sälja in uppdrag inom design främst i Storstockholmsområdet, men det finns alla möjligheter att även leverera i hela Sverige eller varför inte internationellt. Create/Remain har idag många kunder och fantastiska referensuppdrag som du kan hänvisa till i din bearbetning. Du kommer ha mycket frihet och det är bara din egen fantasi som sätter gränserna för hur du kommer i kontakt med potentiella kunder. Det kan vara ett samtal eller något så enkelt som en kopp kaffe som leder till byråns nästa uppdrag. Titta gärna närmare på createremain.se och deras närvaro på sociala medier.

Tjänsten är en rekrytering och Create/Remain sitter i härliga och mysiga lokaler mitt i Gamla stan, i centrala Stockholm


Om företaget
Create/Remain grundades i Stockholm 2012 av tre personer med bred kompetens inom design och varumärkesstrategi. Byrån är en renodlad designstudio, men beroende på uppdrag så samarbetar man gärna med externa specialister inom tex foto och copy. Genom att kombinera god design med genomtänkta strategier stärker de kundernas varumärken och deras identiteter. Uppdragen genomförs alltid i nära samarbete med kunderna för att skapa en så stor förståelse som möjligt för deras verksamhet och för att maximera impact.

Din profil
Vi vill träffa dig oavsett om du har gedigen erfarenhet från tjänsteförsäljning eller om du är i början av din säljkarriär. Du älskar givetvis färg och form och kan inte tänka dig något bättre än att bli en aktiv del av branschen. Vidare tycker du om att skapa affärsmöjligheter och brinner för att stänga en deal. De uppdrag du säljer in kommer sedan att tas om hand om av dina kollegor i ateljén. Det är givetvis meriterande med branschvana, men framförallt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Ansök här

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2018-03-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här