Storbank på Malta söker svensk Kundservicemedarbetare

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som letar efter en ny utmaning och vill utvecklas både som person och inom service. Nu söker vi efter dig som vill flytta till Malta och arbeta på en svensk kundservice med svenska kollegor. I denna rekryteringsprocess hjälper vi en storbank som har sin kundservice placerad på Malta med att hitta tre personer som vill arbeta med att ta emot samtal och hjälpa kunder med diverse uppgifter. Du kommer bli en del av ett härligt team med mycket energi som värdesätter samarbete. En viktig del för teamet är att hitta på roliga aktiviteter efter arbetstid. Företaget står för flygbiljetter ner till Malta och boende de två första veckorna medan du tillsammans med ansvarig från företaget hittar ett permanent boende.

Om företaget
Mer information om bolaget ges vid en intervju

Din profil
Kompetenskrav: För att lyckas i rollen krävs det att du är orädd och redo för nya utmaningar i ett annat land. Du är duktig på datorer, pratar både svenska och engelska flytande och har arbetat med service eller kundservice tidigare.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är driven, en teamspelare samt serviceinriktad.

Känner du dig redo för att upptäcka en ny stad, njuta av värmen och samtidigt ha ett roligt arbete? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pernilla Blennow, mejl Pernilla.Blennow@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

sökord: kundservice, kundtjänst, handläggare, kundsupport, service, Malta, utomlands

Ansök här

Kategori

Kundsupport/Service

Sista ansökningsdag

2018-03-04

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Pernilla Blennow
Ansök här