Servicetekniker till världsledande företag inom lås- och passersystem

Dina arbetsuppgifter
Vill du jobba för ett världsledande företag inom lås- och dörrlösningar, med stor variation och spännande dagar hos varierande kunder. Då har vi tjänsten för dig. Du kommer få ett flexibelt arbete där du kommer utgå hemifrån och avsluta din arbetsdag hemma. Du får tillgång till firmabil och kommer att planera och strukturera upp din egen arbetsdag. I rollen kommer du att få budgetansvar och se till att du når dina egna mål.

I rollen som servicetekniker kommer du att jobba ute hos kund med att förebygga, reparera, underhålla och installera dörrar och låssystem. I ditt arbete kommer du även att utföra installationsarbeten och felsökningar på system och utrustning hos kunderna. Arbetet kommer även innefatta mekaniska reparationer och konstruktionsändringar. Tjänsten kommer att starta omgående och pågå tillsvidare.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Som servicetekniker ser vi att du har teknisk erfarenhet. Som person är du serviceinriktad och positiv då du arbetar nära kunder. Du gillar problemlösningar och har ett tekniskt intresse samt att du trivs i en roll där du får skruva och upprätthålla hög standard. För att trivas i denna roll är det bra att du tycker det är kul att åka runt och arbeta på nya arbetsplatser samt att du trivs att arbeta självständigt. Du kommer få ta eget ansvar och det kommer finnas möjlighet till teknisksupport om du skulle behöva detta. I denna roll krävs det är du är öppen, social och har stor förståelse för kunden. För att kunna arbeta som servicetekniker måste du ha B-körkort och kunna svenska både i tal och skrift.

Har du frågor kring tjänsten, mejla då Emily Higgins ansvarigrekryteringskonsult på emily.higgins@2complete.se.
Skicka din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Ansök här

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2017-10-30

Placering

Strängnäs

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här