Junior Content Manager med inriktning kundservice sökes till Volkswagen

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för Volkswagens räkning en junior Content Manager som vill ta ett huvudansvar över innehållet i deras Self Service plattform. Tjänsten innebär att du kommer att identifiera vilka behov det finns hos kunderna och hur Volkswagen kan möta behoven samt att arbeta med en ständig utveckling av innehållet i syfte att öka servicenivån. I rollen kommer du ha daglig kontakt med respektive märkes marknads- och produktavdelning och löpande uppdatera information så att den blir sökbar för kunderna.

Detta är en konsulttjänst på 6 månader med start innan årsskiftet, det finns goda möjligheter till förlängning. Du blir anställd hos 2Complete och arbetar i uppdrag hos vår kund Volkswagen Group i Södertälje.Om företaget
"Volkswagen är den svenska generalagenten för Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar, Porsche och Europcar.
Vi importerar varumärkenas produkter. Tillsammans med de auktoriserade återförsäljarna och serviceparterna marknadsför vi varumärkena, deras produkter och tjänster i Sverige. Vi förvaltar och utvecklar en väl utspridd auktoriserad försäljnings- och eftermarknadsorganisation så att de levererar och efterlever tillverkarnas kvalitetskrav och garantier."

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att driva projekt, vi ser gärna att du arbeta med både implementering och även utveckling av liknande uppgifter, har du tidigare erfarenhet av digitala projekt är det meriterande. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom kundnära branscher och en bra insikt i vikten av hög kundnöjdhet. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska och har förmågan att uttrycka dig professionellt.

Som person vill vi att du är strategisk, analytisk och ett administrativt proffs. Du har en hög serviceförmåga och förmåga att driva förändrings- och förbättringsarbete. Du kan arbeta självständigt och ta eget ansvar över det dagliga arbetet. Du är innovativ, social och kreativ och du uppskattar att arbeta hands on med strategi och uppföljning.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: projektledning, projekt assistent, administratör, content manager, kundservice

Ansök här

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2017-10-29

Placering

Södertälje

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här