Kontorsvärd/Receptionist till deltidtjänst hos ISS kunder i Göteborg

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en Receptionist/Kontorsvärd som vill arbeta deltid ute hos ISS kunder i Göteborg. Detta är en spännande och varierande tjänst för dig som är ute efter ett extrajobb och har ett flexibelt schema. Arbetsuppgifterna varierar mellan att jobba i receptionen, arbeta som telefonist, hjälpa till med konferensservice och ta ansvar för de allmänna utrymmena. Du kommer även arbeta med post och godshantering samt hjälpa till med lättare vaktmästarsysslor.

Du kommer få bred erfarenhet och möjlighet att utvecklas inom flera område, arbetsplatserna kommer vara utspridda på olika platser i Göteborg och Mölndal. I denna tjänst får du möjligheten att bli del av flera härliga team som kommer stötta dig i dina arbetsuppgifter.

Din profil
Vi söker dig som vill ha ett extrajobb och kan jobba ca 2-3 dagar i veckan. Du är är student och har minst ett år kvar på dina studier eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med service och kundbemötande och har erfarenhet av kundtjänst via telefonl. Du är social och serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med människor. Vidare är du flexibel och ordningsam, samt att du har lätt för att ta egna initiativ i ditt arbete. Vi ser även att du är självgående och noggrann.

Krav för tjänsten är att du måste vara flytande i svenska såväl som engelska i tal och skrift. Du bör vara flexibel med arbetstider, då de kan variera med kort varsel pga kundens behov. Det är meriterande om du tidigare haft ett arbete med varierande arbetsuppgifter. God datavana är ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Deltid, extrajobb, telefonist, växeltelefonist, kundtjänst, växel, kundtjänstmedarbetare, reception, receptionist


Ansök här

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2017-10-30

Placering

Göteborg

Anställningsform

Timanställning
Deltid

Kontaktperson

Ansök här