Entreprenadsingenjör till M3 Schakt

Entreprenadsingenjör till M3 Schakt

Stockholm

Visstidsanställning

Uthyrning

Publicerad 12 July

Ansök nu


På uppdrag av vår kund söker vi nu en erfaren Entreprenadsingenjör till M3 Schakt. Här får du chansen att ta nästa steg i din karriär och arbeta i ett dynamiskt och ambitiöst team.

Är du lösningsorienterad, nyfiken och driven? Läs vidare!

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med ett engagerat team på ett spännande projekt som startar omgående och pågår till slutet av september med goda möjligheter till förlängning samt övergång till anställning hos kund. På detta projekt får du arbeta i en organisation som verkligen bryr sig om sina anställda och som präglas av högt engagemang och drivkraft. Hos M3 Schakt finns en stor kunskap och en stark vilja att fortsätta utveckla dig vidare inom yrket.

Vi erbjuder en fast månadslön och kollektivavtal under hela din anställning.

Om bolaget

"Med stort engagemang, hög servicenivå och kvalitet i utförandet erbjuder vi maskin, transport och bemanningstjänster inom bygg och anläggning. Sedan starten 2008 har M3 Schakt vuxit starkt och är idag ett väletablerat företag som tillsammans med över 120 medarbetare resurssäter bygg- och anläggningsprojekt i hela Stockholmsregionen.

Genom en företagskultur bestående av god kommunikation och stort engagemang har vi byggt upp långsiktiga relationer med både beställare och leverantörer. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och kvalitet i utförandet. På så sätt bidrar vi till projekt som flyter på – med rätt resurs på rätt plats i rätt tid. Våra värdeord genomsyrar organisationen: Stolta, Engagerade, Omtyckta."

Vem söker vi?
Vi söker dig som är lösningsorienterad, nyfiken, noggrann och som har en stark vilja att lära och utvecklas. Du är en do:er som får saker gjort, analytisk och vågar be om hjälp när det behövs. Du är handlingskraftig, strukturerad och tydlig i din kommunikation.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet från branschen, gärna minst 1–2 år i en liknande roll. Du bör ha en god förståelse för kalkyler, handlingar, AMA Anläggning, AB04, ABT06 och grundläggande entreprenadsjuridik, samt ha lätt för att sätta dig in i nya system.

Vad innebär rollen?
I rollen som Entreprenadsingenjör kommer du att ha ett brett ansvarsområde.

Du kommer bland annat att upprätta KMA-dokumentation innan produktionen påbörjas, skapa inköpsplaner och betalplaner, samt ansvara för förfrågningar för projektinköp.

Du kommer också att upprätta produktionskalkyler, produktionstidplanering och projektslutsprognoser. Vidare ingår att förbereda arbetsberedningar, upprätta kontrollplaner, egenkontroller och arbetsberedningar, samt att säkerställa dokumentation för ÄTA och slutdokumentering. Slutligen kommer du att sammanställa underlag för fakturering.

Arbetsplatsen och etableringen ligger i Barkarby. Du kommer att arbeta vardagar, måndag till fredag mellan 7 – 16. Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins.

2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

Skicka in din ansökan senast 27 July

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig så löser vi det tillsammans

Emily Higgins
Emily Higgins
emily.higgins@2complete.se+46 73 365 68 32

Dela annons