Avtalsadministratör på deltid till EasyPark

Avtalsadministratör på deltid till EasyPark

Stockholm

Visstidsanställning

Uthyrning

Publicerad 18 June

Ansök nu

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett bolag som är under stark tillväxt, med fokus på att hantera avtalsfrågor och fördjupa din kunskap inom området. Du får flexibiliteten att själv styra dina arbetstimmar under hösten kopplat till projektet. Du kommer att arbeta i helt nya lokaler centralt på Birger Jarlsgatan i Stockholm, omgiven av härliga kollegor. Detta är en perfekt extrajobbsmöjlighet vid sidan av studierna och ger dig en bred inblick i bolaget med många kontaktytor.

"På EasyPark älskar vi städer. Vi älskar dem för arbete, för lek och allt däremellan. Därför är vårt uppdrag att göra livet i städer lite enklare – genom att ta hand om parkeringen. Med hjälp av teknik bryter vi barriärer och hjälper till att förbättra den urbana upplevelsen. Vårt mål är att skapa ett scenario där tillgång och efterfrågan på parkering är balanserad, inte genom fler parkeringsplatser och färre bilar, utan tack vare förutsägande teknik som kopplar våra användare till tillgängliga platser."

Vem söker vi?
Vi söker dig som är strukturerad, noggrann, lösningsorienterad och initiativtagande. Du har god systemvana och kan enkelt sätta dig in i nya system. Du är kommunikativ och flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Övriga språkkunskaper, i synnerhet spanska, franska och italienska är meriterande. Vi ser gärna att du studerar juridik eller en annan relevant utbildning kopplad till avtalshantering, exempelvis paralegal eller studier inom administration. Du bör ha en god förståelse för vad ett avtal innebär, och många av avtalen är på engelska, vilket också är EasyParks koncernspråk.

Vad innebär rollen?
Som Avtalsadministratör på deltid kommer du vara del av juristteamet och jobba nära teamets paralegal. Projektet innebär att gå igenom inkomna digitala avtal och ladda upp avtalen i företagets avtalssystem, samt registrera relevant information kopplat till avtalet. Du kommer att vara spindeln i nätet med kontaktytor inom övriga avdelningar för att hitta svar på eventuella frågor gällande avtalen. För rätt person kan det finna möjligheter att öppna dörrar för ytterligare projekt kopplat till extra arbete i samband med studier.

Projektet kommer att vara på heltid med start i början av augusti och sedan övergå till deltid under hösten när dina studier påbörjas. Upplägget är formbart efter rätt kandidat.2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värderingar som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Skicka in din ansökan senast 3 July

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig så löser vi det tillsammans

Christoffer Sperring
Christoffer Sperring
christoffer.sperring@2complete.se+46 70 686 50 93

Dela annons