Sommarjobb inom kundtjänst

Sommarjobb inom kundtjänst

Haninge

Sommarjobb

Uthyrning

Publicerad 15 May

Ansök nu


Är du en glad och serviceinriktad person som trivs med att hjälpa andra? Då kan detta vara jobbet för dig!Vad erbjuder vi?
Vi söker nu engagerade sommarjobbare till vår kundtjänst. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara den första kontakten våra kunder har med oss, och det är därför viktigt att du har en positiv och professionell inställning. Du kommer att hantera kundärenden via telefon och e-post.

Placering: Jordbro

Omfattning: heltid vecka 25 - 32.

Arbetstider: måndag - fredag 07.30 - 16.30

Vem söker vi?
- En glad och serviceinriktad person

 • Goda kommunikations- och samarbetsförmåga
 • Förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar
 • Datavana
 • Erfarenhet av kundservice är meriterande

  2Complete
  Varför skall du bli konsult hos oss?
 • Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

  Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

  2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

  2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

  Skicka in din ansökan senast 12 June

  Ansök nu
  Har du frågor om tjänsten?

  Kontakta mig så löser vi det tillsammans

  Alexandra Carning
  Alexandra Carning
  alexandra.carning@2complete.se

  Dela annons