Teknisk förvaltare i Stockholm

Teknisk förvaltare i Stockholm

Stockholm

Visstidsanställning

Uthyrning

Publicerad 26 April

Ansök nu


Vår kund erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett komplett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vår kund finns representerad i hela Norden samt delar av Europa. Vi söker nu en Teknisk Förvaltare till en av deras fastigheter i centrala Stockholm. Vi ser fram emot din ansökan.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Din personliga utveckling är viktig för oss och därför erbjuds du löpande utbildning och goda karriärmöjligheter. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Vi arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser och karriärföretag.

Våra medarbetare erbjuds ett gediget förmånspaket och möjligheten till flexibelt arbete. Detta skapar goda förutsättningar för våra medarbetare att planera vardagen lättare och forma ett hållbart arbetsliv. Genom att främja våra medarbetares hälsa tror vi på en ökad produktivitet och hållbar organisation.

Tjänsten är ett inledande tidsbegränsat uppdrag från mitten av maj till september. Tjänsten kan komma att förlängas.Vem söker vi?
Vi ser att du som söker denna roll har en relevant utbildning samt arbetslivserfarenhet som Fastighetstekniker, Drifttekniker eller Teknisk förvaltare. Du har varit med i budgetarbetet samt administrationen och rapportering. Du har god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift, har god datorvana samt hanterar Office-paketet och flera andra affärssystem obehindrat. B-körkort kan komma att behövas men det är inte ett krav.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen, förhandlingsvana, någon ledarskapsutbildning eller tidigare tjänster med personalansvar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som arbetar utifrån ett coachande, förtroendeingivande och främjande ledarskap. Du är strukturerad, organiserad och har ett proaktivt förhållningssätt för att självständigt kunna lösa problem.Vad innebär rollen?
Din uppgift som Teknisk förvaltare är att leda, driva och utveckla en effektiv fastighetsdriftsorganisation med fokus på medarbetarna, kunden samt en hållbar fastighetsdrift. Du kommer leda personal och agera som ett stort stöd för din grupp bestående av flera Drifttekniker. Hos vår kund arbetar alla nära varandra och du kommer även att samarbeta med Projektgruppen, Kundservice med fler. Några av dina ansvarsområden kommer att vara:

• Säkerställa kompetensen inom de olika uppdragen du ansvarar för gällande bland annat utbildning och rekrytering

• Leda och fördela det löpande arbetet i fastigheten

• Delaktig i budget- och resultatrapportering

Är det dig vi söker? Ansök idag då vi träffar kandidater löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

Skicka in din ansökan senast 24 May

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig så löser vi det tillsammans

Joel Claeson
Joel Claeson
joel@2complete.se+46 70 497 55 18

Dela annons