Legal Assistant till Hannes Snellman Advokatbyrå

Legal Assistant till Hannes Snellman Advokatbyrå

Stockholm

Tillsvidareanställning

Uthyrning

Publicerad 15 May

Ansök nu


Söker du efter ett varierande och ansvarstagande arbete där stort fokus kommer vara att supportera samt leverera service på absolut högsta nivå i en professionell miljö? Då kan rollen som Legal Assistant hos Hannes Snellman Advokatbyrå vara något för dig! Vi söker dig som vill utvecklas och växa tillsammans med fantastiska kollegor på en affärsjuridisk advokatbyrå i framkant!

Hannes Snellman är en ledande advokatbyrå inom affärsjuridik. Vi ger råd till ledande nationella och internationella företag inom alla affärssektorer och vägleder våra klienter med stort engagemang, hög kvalitet och nyskapande idéer. På kontoret är vi omkring 130 medarbetare med olika bakgrund och personligheter, men vi delar alla samma värderingar: ett åtagande att tillhandahålla tjänster av hög kvalitet och en passion för det vi gör.

Vad erbjuder vi?

• En modern och professionell arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter som också erbjuder interna utbildningar för personalen

• Varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra likt

• Sociala aktiviteter såsom innebandy- och padelträningar, bokklubb samt andra teamaktiviteter

• Nyrenoverat kontor med öppet landskap i närheten av Kungsträdgården

• En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär.Vem söker vi?

• Dig med ett genuint intresse för att ge bra och relevant service

• Dig som har tidigare erfarenhet av administrativt arbete, gärna i en assistentroll

• Dig med mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

För att passa i rollen ser vi att du är en noggrann, ansvarstagande, strukturerad och handlingskraftig person. Du är lösningsorienterad, initiativtagande och lyhörd. Du är även en lagspelare som brinner för att leverera service i världsklass och trivs i en prestigelös, supporterande roll. Det är också viktigt att du är tekniskt kunnig och har mycket goda kunskaper i MS Officepaketet för att kunna stötta våra jurister med bl.a. formatering, kalenderhantering och enklare systemsupport.Vad innebär rollen?

• Ärendehantering (jävskontroll, konfliktkontroll, upplägg, avslut och arkivering)

• Registrering av nya klienter

• Administrera datarum

• Fakturering samt ta fram kostnadsuppdateringar

• Korrekturläsning och formatering av dokument samt anpassning av dokument till vår grafiska profil

• Koordinering av möten och resor

• Förbereda event, såväl interna som externa

• Skriftlig och muntlig korrespondens med myndigheter, klienter och motparter.

I denna roll stöttar du juristerna i deras varierande, dagliga arbete och du måste snabbt kunna ställa om mellan olika arbetsuppgifter beroende på vad som är högst prioriterat. Arbetet kommer till stor del bestå av sedvanliga assistentuppgifter såsom att hantera dokument, strukturera information och material, skapa Powerpointpresentationer, utläggs- och kvittohantering med mera.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid där du blir anställd direkt av 2Complete med våra goda förmåner. Arbetsomfattningen är 40h per vecka, fördelat mellan timmarna 08:00–17:00, måndag till fredag efter överenskommelse, med goda möjligheter till förlängning alternativt övertag. Startdatum för tjänsten är omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Denna rekryteringsprocess innehåller bakgrundskontroll som sammanställer tidigare offentligt brottsregister.

Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande.2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

Skicka in din ansökan senast 26 May

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig så löser vi det tillsammans

Christoffer Sperring
Christoffer Sperring
christoffer.sperring@2complete.se+46 70 686 50 93

Dela annons