Projektör nätdesign

Projektör nätdesign

Stockholm

Tillsvidareanställning

Rekrytering

Publicerad 20 March

Ansök nu


Vill du jobba på ett snabbväxande bolag med framtidens digitala infrastruktur inom nätdesign? Vi söker dig som med stor motivation vill utvecklas och ta eget ansvar inom projekt och fiberutbyggnad.

Vad erbjuder vi?
• Vara med och bygga framtidens digitala infrastruktur

• En platt organisation i en internationell miljö

• Snabbväxande bolag med många utvecklingsmöjligheter

• Ett bolag som uppmuntrar till öppenhet och spontanitet

• 28 dagars semester

• Goda förmåner så som 5000 kr i friskvård och kollektivt anslutna.

”Open Infra är Sveriges tredje största fibernätsägare och har sedan 2019 etablerat sig utomlands och finns för närvarande också i Tyskland, USA och Storbritannien. Vår affärsmodell är att bygga, äga och förvalta fiberinfrastruktur och bidrar på så sätt till samhällets digitala omställning. Open Infra är en unik kombination av liten organisation med stor entreprenörsanda, samtidigt som vi är finansiellt starka med balansomslutning om 8 miljarder SEK. Här verkar du i en miljö av snabba beslutsvägar och kreativt tänkande.

På Open Infra råder en avslappnad och lättsam atmosfär. Vi har hundar på kontoret och spelar musik i bakgrunden – trivsel är viktigt för oss. Vi är inte rädda för att vara oss själva och uppmuntrar till öppenhet och spontanitet. Som en del av vårt team får du också möjlighet att vara med på våra spontana after work-event och aktiviteter. Vi värdesätter balans mellan arbete och fritid och erbjuder kollektivavtal. Bolaget sitter i ljusa fina lokaler i Frösundavik i Stockholm.”

Vem söker vi?
• Avslutad gymnasial utbildning

• Erfarenhet av fiberstruktur

• God systemvana

• Erfarenhet av AutoCAD eller liknande ritverktyg

• Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi söker dig som är en flexibel och målmedveten individ som vill arbeta på ett prestigelöst och snabbrörligt bolag. Vi tror att du är en flexibel, strukturerad och noggrann person som inte är rädd för att ta egna initiativ. Du tycker om problemlösning och självständigt arbete.

För att lyckas ser vi att du är ansvarstagande, lösningsorienterad och engagerad i ditt arbete samt uppskattar den självständighet som kännetecknar vår organisation. Har du tidigare arbetat på fältet med fiber ser vi det som mycket meriterande för tjänsten.

Vad innebär rollen?
• Sammanställer beredningsunderlag

• Projektering och planering av fibernät i Sverige, USA och Tyskland

• Upprättande av arbetshandlingar inför byggnation

• Du är handlingskraftig, proaktiv och strategisk i ditt arbetssätt.

Som projektör kommer du vara en av Open Infras viktigaste byggstenar. Arbetet sker självständigt och i samarbete med kollegorna i teamet. Du kommer att arbeta med projekten redan från grovprojektringsfasen, genom detaljprojekteringen tills att projektet når mål och är färdigbyggt.

Avdelningen nätdesign består av 4 personer och tjänsten är på heltid. Arbetstiderna är måndag-fredag 08:00-17:00 med möjlighet till flex. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Open Infra och tjänsten är tillsvidare. Vi ser gärna att du kan starta omgående men tar hänsyn till eventuell uppsägningstid. Open Infra genomför säkerhetsprövning och UC som standard i alla processer. Intresserad? Skicka in ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Skicka in din ansökan senast 18 April

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig så löser vi det tillsammans

Elida Rhodin
Elida Rhodin
elida.rhodin@2complete.se+46 70 744 33 63

Dela annons