Supporttekniker till Servicedesk i Linköping

Supporttekniker till Servicedesk i Linköping

Linköping

Visstidsanställning

Uthyrning

Publicerad 22 March

Ansök nu


Vill du vara en del av ett viktigt tekniskt supportteam? Som Supporttekniker hos oss kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter och ge support i en Windowsmiljö på vår servicedesk. Vi letar efter en person med en stark servicekänsla och förmåga att lösa problem och tala med användare snarare än enbart teknisk kompetens. Om du trivs med att hjälpa människor, ta ansvar och lösa utmaningar är detta tjänsten för dig!

Vad erbjuder vi?
Som supporttekniker erbjuder vi en spännande och varierande roll där du kommer att vara en viktig del av ett härligt supportteam. Du får arbeta i en positiv och dynamisk arbetsmiljö och erbjuds möjligheten att utvecklas och växa i din roll. Tjänsten är belägen i Linköping där du kommer att arbeta i en mycket kompetent och sammansvetsat team.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och en stark vilja att arbeta med service och teknisk support. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk bakgrund, antingen via erfarenhet, utbildning eller intresse och vi lägger även stor vikt vid din personlighet och förmåga att ge förstklassig service. Tidigare erfarenhet av serviceyrken, som sjukvård eller restaurang, är meriterande. Vi välkomnar sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

För denna befattning krävs det att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Vissa befattningar kan ha krav på visst medborgarskap för säkerhetsklassning.Vad innebär rollen?
I rollen som Supporttekniker kommer du att arbeta med teknisk support i en Windowsmiljö på vår servicedesk. Du kommer att ta emot samtal, lösa ärenden och dokumentera i vårt ärendehanteringssystem ServiceNow. Arbetet kommer till stor del att utföras på svenska, men all dokumentation sker på engelska. Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa att användarna får den hjälp de behöver med sina tekniska problem och utmaningar.

Vi ser gärna att du:

• Har en avslutad gymnasieutbildning

• Har en stark vilja att jobba med service på distans och hjälpa människor med tekniska problem

• Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

• Har kunskaper om Windows operativsystem.

Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

Skicka in din ansökan senast 29 April

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig så löser vi det tillsammans

Joel Claeson
Joel Claeson
joel@2complete.se+46 70 497 55 18

Dela annons