Team Manager – Analyslaboratorium

Team Manager – Analyslaboratorium

Södertälje

Tillsvidareanställning

Rekrytering

Publicerad 19 February

Ansök nu


Led och inspirera vårt labbteam som Team Manager hos Cyclife, en dynamisk arbetsplats i stark tillväxt. Upptäck unika möjligheter i en internationell miljö med maximerade förmåner. Ansök nu och forma framtidens ledarskap hos Cyclife.

Vad erbjuder vi?
• Unik bransch med stort miljöperspektiv

• Internationell organisation och inspirerande arbetsmiljö.

• Stark företagskultur som värdesätter individens bidrag.

• Ditt ledarskap kommer att forma teamets framtid.

• Förmåner såsom maximerat friskvårdsbidrag, extra arbetsfria dagar, arbetstidsförkortning, och mer.

"Cyclife Sweden AB är ett bolag inom EDF-koncernen (Electricitet De France), en av världens största arbetsgivare och en tung aktör inom energisektorn. Cyclife är i en stor tillväxtfas och bedriver kärnteknisk verksamhet vid Studsviksområdet utanför Nyköping och är dag ett bolag med drygt 180 anställda. Företaget har världsunik specialistkompetens rörande avveckling av radiologiska anläggningar och hjälper sina kunder att minimera miljöpåverkan från deras radiologiska verksamhet. Den svenska anläggningen är belägen i skärgården utanför Nyköping. Cyclifes ambition är säkerhet kombinerat med långsiktigt ansvar för människor och miljö samt att skona våra naturresurser genom en hög grad av återvinning.”

Detta är en rekrytering med start omgående eller enligt överenskommelse. Då Cyclife är en säkerhetsklassad verksamhet genomförs säkerhetsprövningar som standard i alla processer.

Vem söker vi?
• Flerårig Ledarskapserfarenhet (3–5 år).

• Erfarenhet av förändringsarbete och dokumenterade goda resultat.

• Meriterande med erfarenhet av arbete i labbmiljö men inget krav

• Administrativ och organisatorisk förmåga

• Meriterande med erfarenhet av Lean.

• Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

• B-körkort och tillgång till egen bil.

Vi söker en passionerad ledare som trivs i en dynamisk miljö. Du har förmågan att inspirera och driva förändring. Din administrativa skicklighet kombinerat med ledarskapsförmåga gör dig till den perfekta kandidaten för att leda vårt dedikerade labbteam.

Vad innebär rollen?
• Inspirera och leda teamet mot framgång.

• Delta aktivt i förändringsprojekt och driva digitalisering.

• Hantera HR-ärenden och stötta i medarbetarutveckling.

• Delta som kravställare i större förändringsprojekt.

För att lyckas i denna roll så vill vi att du tar initiativ till nytänkande och förändring i en snabb och utmanande arbetsmiljö. Du har en genuin förståelse för och intresse i människor, samtidigt som du värnar om ditt team och individernas unika bidrag. Din personliga framgång kopplas samman med hur väl ditt team presterar. Precis som Cyclife, värderar du starka affärsrelationer och förstår att goda samarbeten, internt och externt, bygger på ömsesidigt samarbete och goda relationer. Att förstå din roll som stödfunktion med interna kunder är avgörande för att fatta välgrundade och strategiska beslut.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval görs löpande. Personlig kontakt och intervjuer kommer att påbörjas i januari. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Skicka in din ansökan senast 11 April

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig så löser vi det tillsammans

Anna Magnusson
Anna Magnusson
anna@2complete.se+46 76 869 30 48

Dela annons