Kundservice Södertälje

Kundservice Södertälje

Södertälje

Tillsvidareanställning

Uthyrning

Publicerad 9 November

Ansök nu


Är du en hejare på att ge service och motiveras du av att göra kund nöjd? Har du tidigare erfarenhet av kundservice och ett intresse för bilbranschen? Då har vi rollen för dig.

Vad erbjuder vi?
• Utvecklande roll

• Globalt företag

• Provanställning på 2Complete

• Härligt team med engagerade kollegor

• Kollektivavtal

Detta är en serviceinriktad roll med hög variation på ärenden och kundkontakt. Du arbetar hos en global aktör inom bilbranschen med stora möjligheter till att utvecklasVem söker vi?
• Du har tidigare erfarenhet av kundservice via telefon och mejl

• Goda systemkunskaper

• Hög förmåga i tal och skrift på svenska och engelska

Du är serviceinriktad och kan föra en positiv dialog med kund oberoende av vad ärendet gäller. Då du kommer att ha mycket kundkontakt lägger vi stor vikt vid din kommunikationsförmåga i både tal och skrift, vi ser att du gärna använder telefonen som verktyg för att hantera dina ärenden. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan själv strukturera ditt arbete för att driva ärenden vidare. Du kan snabbt anpassa dig till aktuella omständigheter och är lyhörd inför kundens behov. I ditt dagliga arbete faller det sig naturligt att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser även gärna att du är positiv, lyhörd och en teamspelare.Vad innebär rollen?
Rollen innebär att tillsammans med de andra personerna i kundserviceteamet hjälpa kunder via telefon, mejl, sociala medier och chatt. Du kommer att hantera olika frågor om vår kunds produkter och tjänster och även se till att kunden får hjälp via återförsäljarna. Teamet arbetar tätt tillsammans och därför är det viktigt att du är en lagspelare som drivs av att i en stimulerande arbetsmiljö nå goda resultat. Du hanterar dagligen komplexa kundärenden och söker aktivt information inom organisationen och återförsäljare för att ge service i världsklass.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076-869 30 48 alt. anna@2complete.se2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

Skicka in din ansökan senast 21 December

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig så löser vi det tillsammans

Anna Magnusson
Anna Magnusson
anna@2complete.se+46 76 869 30 48

Dela annons