Finsktalande Kundsupport i Uppsala

Finsktalande Kundsupport i Uppsala

Uppsala

Tillsvidareanställning

Uthyrning

Publicerad 12 February

Ansök nu


Vi söker nu finsktalande stjärnor till våra olika roller inom kundtjänst i Uppsala. Du kommer att arbeta för några av Sveriges mest snabbväxande och innovativa arbetsgivare med verksamheter över hela Norden.

Vad erbjuder vi?
• Inledande konsultanställning med möjlighet till tillsvidareanställning

• Kollektivavtal

• Stora utvecklingsmöjligheter inom organisationen

• Internationellt spännande bolag

• Kontinuerlig coachning

Tjänsten kommer att starta med en grundläggande utbildning i hur verksamheten fungerar främst i Sverige. Över tid kommer du sedan att introduceras till verksamheten över Norden där dina språkkunskaper kommer att vara en nyckel.Vem söker vi?
Du är en person som tycker om service. Du har någon form av erfarenhet av att arbeta med människor och talar och skriver finska och svenska obehindrat. Mycket av arbetet sker på kontor i Uppsala och vi är intresserade att tala med dig oavsett om du är fast boende kring Mälardalen eller om du tillfälligt studerar på Universitetet och söker arbete under ett par års studier.

Vad innebär rollen?
Som Kundsupport hos våra kunder är du deras stöttepelare vid frågor och funderingar kring ärenden mellan olika företag. Du kommer dagligen hantera både enklare och mer komplexa ärenden i samråd med olika slags kunder som är i behov av din och teamets expertis. De flesta tjänster är inriktade mot tekniska lösningar mellan företag, med en privatperson som slutanvändare.

Teamet kommer att behandla ärenden mellan företag i Norden, oftast mellan Sverige och Finland. Dina kunskaper i att förstå, tala, läsa och i vissa fall tolka det finska språket kommer att vara väldigt viktigt.

Är det dig vi söker? Ansök direkt idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

Skicka in din ansökan senast 4 March

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig så löser vi det tillsammans

Joel Claeson
Joel Claeson
joel@2complete.se

Dela annons