Produktionsmedarbetare/Maskinoperatör sökes till Nynäshamn

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta i produktionen på Nynäsbageri. Nu söker vi maskinoperatörer/produktionsmedarbetare som arbetar med att säkerställa den dagliga driften, kvalitén på brödet, åtgärda mindre akuta fel och förebyggande underhåll. Du kommer även vara delaktig i att driva och utveckla förbättringsarbetet på brödlinjerna från råvara till färdigt bröd.

Du blir en del av ett stort team där allas insatts är lika viktig. Tjänsten kommer att starta omgående och pågå tillsvidare, arbetstiderna varierar mellan dag, kväll samt att det finns nattskift för dig som är intresserad av detta.

Om företaget
Nynäsbageriet AB är ett svenskt industribageri inriktad mot EMV-kunder samt egna varumärken för att förse marknaden med produkter av önskad kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Nynäsbageriet erbjuder en spännande tjänst i ett starkt och växande industribageri som verkar på en utmanande och föränderlig marknad.Din profil
Egenskaper
Som person är du bra på att samarbeta och skapa goda relationer. Du är nyfiken, kreativ och vill hela tiden fortsätta att utvecklas. För att passa in i vårt team krävs att du är positiv och prestigelös. Vi förutsätter att du älskar bröd och kaffebröd lika mycket som vi. Som person är du även mycket händig, snabb och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner och direktiv.

Krav
Vi tillämpar skiftgång så det krävs att du som söker är flexibel med arbetstiderna. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vi följer många lagar och förordningar då vi måste upprätthålla en produktsäkerhet. Därför måste all kommunikation och dokumentation ske flytande. Nynäsbageriet är också en arbetsplats med blandade nationaliteter och vi satsar mycket på att få en samhörighet mellan vår personal.

Är du intresserad? Skicka din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins på emily@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Industri/Tillverkning

Sista ansökningsdag

2019-08-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här