Teknisk support/onsite till vår kund i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som tycker om teknik och människor och vill arbeta som teknisk support/onsite, både inne på företagets kontor med fjärrsupport med telefon/mail och ute hos kund. Kunderna finns runt om i Storstockholm. Frågorna kommer in över telefon såväl som mail och berör allt från licensfrågor, felsökning, installation och kontohantering m.m. Alla ärenden registreras och hanteras i SpiceWorks. Du jobbar vanliga kontorstider mellan 8-17.

Detta är en rekrytering och du anställs direkt av vår kund. Möjlighet till tillträde omgående finns.

Om företaget
Vår kund är ett väletablerat IT-bolag som vänder sig till små och medelstora företag. Bolaget har funnits i 20 år, har 5 anställda och ett eget datacenter. Bolaget är i tillväxt och söker därför fler medarbetare till sitt kontor i centrala Stockholm. Mer information om bolaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig med 2-4 års erfarenhet av IT-support. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Windowsmiljö med O365, Exchange, AD och GPOer. Du utgår från kontoret men då vissa arbeten sköts ute hos kund är körkort meriterande. I denna roll är det ett krav att du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, då du dagligen har kontakt med företagets kunder.

För vår kund är den personliga servicen A & O, du kommer snabbt att bygga relationer med dina kunder. Vi söker därför dig som har tålamod och intresset för att hjälpa andra med deras tekniska problem. Du är nyfiken och vill gärna lära dig mer och utvecklas i din roll som IT-tekniker. Du kommer att komma in på ett mindre, men väletablerat, företag och vi hoppas därför att du gärna vill vara med och bidra till en trevlig miljö och ta ansvar för att göra ditt bästa i tjänsten.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2019-03-27

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här