Junior .NET-utvecklare till BDO i Stockholm

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen arbetar du på Digital Services nära beställare hos BDO och deras kunder med att utveckla processer och hjälpa dem få största möjliga nytta av olika tekniska lösningar så som robotisering, kognitiv OCR, digital signering etc. Du kommer att jobba med .NET, SQL Server, VB, UiPath m.m. Vid implementering kommer dina uppgifter bl.a. att vara:
- stödja framtagandet av nya processer och tjänsteleveranser i teknikval och lösningsförslag
- tillsammans med beställare analysera och utveckla valen
- programmera/utveckla/träna/integrera mjukvaran för att utföra uppgifterna

Hos BDO erbjuds du möjligheten att gå kurser och certifiera dig inom de program som används inom bolaget, bl.a. finns ett stort utbud av kurser inom Microsofts produkter.

Detta är en rekrytering och du anställs direkt av BDO.

Om företaget
BDO är en av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är ca 650 medarbetare och finns i ett 20-tal orter runt om i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultorganisation med över 67 000 medarbetare fördelade på drygt 1 400 kontor i ca 160 länder. Enligt Svenskt Kvalitetsindex har BDO Sveriges nöjdaste kunder.

Din profil
Nu söker vi dig som är i början av din utvecklarkarriär. Du är antingen nyexaminerad systemutvecklare inom .NET (alt. slutför snart dina studier) eller så har du 0–3 års arbetslivserfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av IT- och/eller verksamhetsutveckling, systemförvaltning eller liknande. Du kommer huvudsakligen att arbeta i .NET och där förutsätter vi att du är i princip självgående i ditt kodande.

Digital Services är en relativt nystartad grupp och stort fokus kommer läggas på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är relationsbyggande och tycker om att arbeta med såväl interna projekt som med kunder, där du hjälper till att skapa förtroende och trygghet. Du arbetar på bra både i team och på egen hand, målet för dig är att skapa goda resultat utifrån kundens önskemål.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 076 875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2019-03-27

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här