IP-Only söker erfaren Projektledare till gruppen Customer Operations

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta med ett dedikerat team projektledare inom Customer Operations i Stockholm och Uppsala! IP-Only tror på utveckling och värnar individen, kamratskap och att skapa framgången tillsammans. Hos IP-Only kommer du få möjlighet att arbeta med ett av Sverige största operatörsnät, med spännande projekt och utmaningar. Du kommer kunna växa i rollen och egna initiativ premieras. IP-Only sitter centralt i Uppsala och i Stockholm och här får du en chans att bli en del av Sveriges vassaste nätoperatör.

Som Projektledare på IP-Only ansvarar man för att driva projekt för driftsättning av nya och förändrade datakommunikationslösningar. Projekten omfattar hela flödet från beredning och förstudie till slutförande och projektuppföljning. Arbetet innebär mycket kontakt med kunder, leverantörer och våra partners.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:

• Projekt analys och planering

• Projektmöten och rapportering

• Projektstyrning och uppföljning

• Produktion och presentation av anbudsmaterial


Om företaget
"Vi på IP-Only älskar det fria och öppna Internet. Vi är telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige. Vår passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt. Hos oss får våra kunder personlig och nära service och du som medarbetare har möjlighet att verka i en organisation som ser individen och där du kan påverka."

Din profil
Du har flerårig erfarenhet av operatörsverksamhet och någon erfarenhet som projektledare eller projektadministratör av större projekt. Som projektledare på IP-Only har du alltid en tekniskt ansvarig som driver de tekniska frågorna och behöver således inte specialistkompetens inom lösningsdesign, men måste ha grundläggande förståelse för operatörsbranschen.

Du är en person som tar mycket ansvar. Du är social och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt. Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt är mycket noggrann i det du gör. Som person är du social, trevlig och gillar att arbeta i grupp. Eftersom arbetet stundtals innebär ett högt tempo krävs det dessutom att du är stresstålig och flexibel.

För att trivas och utvecklas i rollen behöver du vara en social individ som trivs med att ha många olika typer av kontaktytor. Vi tror på teamprestationer och det är väldigt viktigt att du är en lagspelare som känner dig bekväm och naturlig i en grupp. Du kommer ha mycket kontakt med kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är obehindrad i svenska och engelska.

Känner du att det här är rätt roll och arbetsplats för dig? Då hoppas vi att du ansöker till rollen som Projektledare hos IP-Only. Har du frågor om rollen är du självklart varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Ansök här

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2020-02-17

Placering

Stockholm

Anställningsform

Vikariat
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Joel Claeson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyen 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!