Reklamationshantering i Uppsala


Att hjälpa människor är det bästa jobbet man kan ha. Håller du med? Om du gör det, och vill arbeta på en arbetsplats som fått utmärkelser för sin service, är det dig vi söker. Hos GlobalConnect i Uppsala hittar du ett engagerat, härligt och professionellt team med stora utvecklingsmöjligheter. Just nu söker vi dig som har erfarenhet av reklamationshantering, komplexa kund-case och ARN-ärenden.

Vad erbjuder vi?
Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor. Hos GlobalConnect behöver vi dig som tidigare arbetat med utmanande kundcase och/eller reklamationshantering samt mot Allmänna Reklamationsnämnden. Oavsett varför kunderna kontaktar GlobalConnect, ska de få den bästa möjliga hjälpen - speciellt om det rör reklamationer eller svårare frågeställningar. Hjälp till att utveckla detta område, vi vill komma i kontakt med dig idag.

Vem söker vi?
Reklamationsärenden kan vara tuffa att hantera och därför behöver vi dig som har erfarenhet från att ta hand om sådana uppgifter. Tillsammans med teamet och rätt riktlinjer kan ni göra det bästa möjliga för alla inblandade parter. Det handlar om en vilja att på ett effektivt och pragmatiskt sätt få dessa ärenden hanterade.

Är du en erfaren inom service, reklamationshantering eller speciellt svåra kundärenden är det dig vi vill tala med. Ansök idag och lär dig mer om vilka uppdrag vi nu anställer till.


Vad innebär rollen?
Du kommer att arbeta i vårt specialistteam som handhar reklamationer och ARN-ärenden. Du tar ägarskap över dina ärenden och driver dessa genom kommunikation med interna samt externa parter för att få processen avklarad. Du kommer att arbeta i gemenskap med ett härligt team där ni tillsammans utvecklas och erbjuder kunden den bästa servicen och lösningen på deras frågeställning.

Vi söker dig som trivs med att dyka djupt ner i utmanande ärenden. Du motiveras av att arbeta ihop med ditt team och är som person driven, engagerad och är duktig på att slutföra.

Är du intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att skicka din ansökan. Har du frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.


2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

Kategori

Kundsupport/Service

Sista ansökningsdag

2023-10-02

Placering

Uppsala

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Senior Recruiter & Personal data controller

Joel Claeson

Joel Claeson

Senior Recruiter & Personal data controller

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!