Automationsingenjör


När du får nörda ner dig i tekniken men också dela med dig av din kunskap till andra, då trivs du som allra bäst. Du vill få möjlighet att bredda din specialistkunskap ännu mer, driva tekniskt orienterade projekt framåt och på olika sätt utmana både dig själv och andra.

I rollen som automationsingenjör hos Plantvision kommer du få just det!

Vad erbjuder vi?
Plantvision är väldigt stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag, vilket innebär att de räknas till en av de bästa arbetsgivarna i hela landet. Att de även är med på topplistan över Sveriges Bästa Arbetsplatser kan vi bara se som ett kvitto på att de har lyckats, och fortsätter lyckas med att, skapa en fantastiskt fin kultur.

Plantvision skiljer sig från traditionella konsultbolag. Delvis för de lösningar de tar fram och delvis för hur de tar fram dem. Och nyckeln till båda delar är de anställdar. Med åren har det blivit en arbetsplats som lockar de skarpaste hjärnorna och de finaste hjärtan. Man brukar prata om att en kultur liksom sitter i väggarna. Hos Plantvision är det en värme.

Vem söker vi?
Du briljerar med din kunskap, men också med ditt sätt att driva saker framåt. Genom att kunna kommunicera med olika typer av stakeholders, hålla ordning och reda i projekt samt att vara flexibel och initiativrik sätter du kunden i fokus på ett föredömligt sätt. Du vet att du är duktig inom ditt område och du tycker om att dela med dig av den kunskap du samlat på dig, både till kollegor och kunder.

Du är antagligen den vi letar efter om:

Du har minst tre till fem års erfarenhet av Siemens automationssystem, och drivs av att få utveckla dessa kunskaper.

Du har intresse av att utveckla automationsområdet och att integrera närliggande discipliner, så som t.ex. process- och anläggningsinformation, samt möjliggöra data- och informationsutbyte på ett enkelt sätt.

Du är civilingenjör/högskoleingenjör eller motsvarande, och talar samt skriver flytande svenska.

Har du tidigare erfarenhet inom Life Science, olja/gas- eller processindustrin ser vi det som positivt.

Vad innebär rollen?
Du kommer få leverera kompletta erbjudanden till svensk industri för att effektivisera och optimera system och processer. Arbetsdagarna och uppgifterna kan se olika ut, men projekten du arbetar i reflekterar dina kunskaper, kompetenser och hur du vill utvecklas. Som Solution Partner med Siemens inom automation, enda partnern i Norden på COMOS samt partner med Aspentech och OSIsoft inom Manufacturing Information kan arbetsuppgifterna anpassas efter dina intresseområden.

Du kommer ingå i affärsområdet Plantvision Technology, i ett team med mycket kunskap och lång erfarenhet inom automation.
Vi tar stor hänsyn till din utveckling, både i form av vad du vill arbeta med, hur du kan utvecklas professionellt och personligt, och hur dina drivkrafter används på bästa sätt.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2023-10-09

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!