Teknikfokuserat säkerhetsföretag i Stockholm söker Supportchef

Vad erbjuder vi?
Vår kund ligger i framkant inom säker information och teknik. De tillhandahåller redan idag viktiga tjänster inom dessa områden, men utvecklar även den kommande generationens säkra överföringar. Nu söker vi en person som kan kliva in i rollen som IT-chef och förbättra den interna IT-driften, supportorganisationen samt på sikt strategiskt förvalta och utveckla IT-miljön.

Vem söker vi?
Vi är intresserad av dig som person. Du tycker att det är kul med teknik men förstår samtidigt att IT är en stödfunktion mot den övriga verksamheten. Du har själv arbetat inom IT-drift eller som ledare inom mer avancerad support och felsökning samt har gärna en position med ledarskap bakom dig – som Team Leader eller liknande. Då företaget även har kontor i andra länder, behärskar du svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Resor kommer vara en del i tjänsten.

Inom tekniken har du vana av Microsoft-miljö och har både arbetat mot klient och infrastruktur i din karriär.
Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.


Vad innebär rollen?
Ditt team består av fem tekniker med lite olika ansvarsområden. Du ser till att IT stödjer övriga organisationen med driftsäkra system samt snabb hjälp till användarna så de kan sköta sina dagliga sysslor med tekniken som hjälp, inte ett hinder, många av våra användare är systemutvecklare och andra funktioner med djup IT kompetens och behov. Du kommer att rapportera till en internationellt placerad CIO. IT-chefen är ansvarig för all intern IT-leverans och ska hålla löpande avstämningar med övriga verksamheten.

Du strukturerar, planerar och följer sedan upp arbetet tillsammans med teamet. Som person har du dina rötter inom tekniken och du är van vid IT-miljöer som i sin grund är baserad på Microsoft, men har du erfarenheter av molnbaserad serverdrift, Linux-miljöer eller nätverk är det också delar du kommer komma i kontakt med. Du tycker om att arbeta med andra tekniker, har god kommunikativ förmåga och är van vid att leda ett team mot uppsatta gemensamma mål.

Denna tjänst är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund vid slutet av denna rekryteringsprocess. Vid personlig kontakt kommer du att få närmare information om företaget.


2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2023-01-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Senior Recruiter & Personal data controller

Joel Claeson

Joel Claeson

Senior Recruiter & Personal data controller

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!