Kundtjänstmedarbetare till spännande kund i Spånga

Dina arbetsuppgifter
Drivs du av service och att få hjälpa kunder? Då har vi en roll som kundtjänstmedarbetare hos vår kund i Spånga.

Hos kunden skapar de tillsammans fantastiska kundupplevelser och du kommer hjälpa kunder i butiken, via digitala kanaler och per telefon. Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa kunderna med produktrådgivning, leveranser och lösa kundernas behov i deras positiva arbetsgemenskap. I din roll kommer du konstant att lära dig om deras produkter och att samarbeta med teamet inom logistik och service.

Om företaget
Du erbjuds en inkluderande arbetsplats där du har ett nära samarbete med dina kollegor. De stöttar varandra och har kul ihop – både på och utanför jobbet.Här har du möjlighet till en roll där du får hjälp att nå dina mål, att utveckla din kompetens och vara med och påverka.

Tjänsten är en inledande bemanningslösning där du är anställd av 2Complete och arbetar som konsult hos vår kund. Efter en inledande period finns alla möjligheter till att bli anställd direkt hos dem.

Din profil
De söker dig som är driven och gillar utmaningar. Du är strukturerad och ordningsam även när det är mycket att göra. Du brinner för att göra kunden nöjd, är flexibel samt bidrar med en positiv energi till teamet.
Du är flytande i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska.
Meriterande är om du kan tala andra nordiska språk eller arabiska.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Jasmine Jansson på telefon +46 70 744 33 63 eller jasmine.jansson@2complete.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Kundsupport/Service

Sista ansökningsdag

2022-10-21

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Jasmine Jansson
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!