Servicetekniker till Göteborg

Dina arbetsuppgifter
Har du arbetat med mekanik, el, felsökning eller dylikt och vill nu vidare till ett stort väletablerat företag? Trivs du bra med att arbeta med företagskunder och utgår gärna hemifrån i ditt arbete?
Är du dessutom duktig på problemlösning, serviceinriktad och gärna ger det lilla extra? Då kan det vara dig vi söker!

Om rollen:
Som servicetekniker arbetar du ute på plats hos kunderna, och är företagets ansikte utåt. I dina arbetsuppgifter ingår uppgifter som service, förebyggande underhåll och reparation av industriportar och dockningslösningar.

Utöver ovan ska du även kunna planera och prioritera serviceuppdrag, vilket ger dig möjlighet att på egen hand lägga upp dina dagar. Efter utfört uppdrag så är det din uppgift att rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten.
Arbetstiderna är måndag-fredag 07-16 och du utgår hemifrån med servicebil. Detta är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd av vår kund.
Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din redan idag! Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Edita Korac på edita.korac@2complete.se.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervju.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, och troligtvis har du en teknisk gymnasieutbildning i bagaget. Du har tidigare erfarenhet av tekniskt arbete, och en god förståelse för el.

Du är en problemlösare och tycker om kontakt med kund. Du skapar gärna goda relationer och tycker om mötet med människan. Du trivs bra med att arbeta både självständigt och i team, och har en känsla för lösningar på olika tekniska problem.

Då man utgår från kontoret eller hemifrån och tillbringar sina dagar ute på plats hos kunderna så är körkort ett krav.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2022-10-06

Placering

Göteborg

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Edita Korac
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!