Installatör till företag i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Är du i början av din karriär och har tidigare arbetat med någon form av teknisk support eller service? Eller är du kanske en bit in i karriären och vill kunna vara med och växa tillsammans med företaget, samtidigt som du har stor frihet under ansvar?
Är du dessutom initiativtagande, serviceinriktad och ger gärna det lilla extra? Då kan det vara dig vi söker!

Som installatör arbetar du ute på plats hos kunderna, och är företagets ansikte utåt. Installationerna är av det enklare slaget då du tillsammans med dina kollegor förbereder så mycket som möjligt på plats på kontoret innan ni åker ut till kunden. Installationerna kan innebära allt från att borra upp TV-skärmar, till att fästa sensorer med dubbelhäftande tejp.
Dina dagar planeras av projektledarna, men det finns goda möjligheter att styra sina egna dagar – för den som vill. Du arbetar oftast ute hos samma kund en period och skapar därför en god relation med kunden.

Här har du möjlighet att forma din egen roll utifrån dina styrkor. Förutom installationer kan du även arbeta med kundsupport om detta är något som intresserar dig.

Vår kund växer i snabb takt och det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter i flera riktningar för rätt person.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd av vår kund.


Om företaget
- Möjlighet finns att resa internationellt i tjänsten
- Företaget har nya fräscha lokaler mitt på Östermalm med tillhörande gym
- Det är flexibla arbetstider, och det finns möjlighet att utgå hemifrån

Mer information om företaget ges vid intervju.

Din profil
Vi söker dig som har en god förståelse för teknik med inriktning IT på grundnivå, och har även arbetat med någon form av service. Det viktigaste i denna roll är dina personliga egenskaper.
Du ska besitta en hög social kompetens, vara flexibel och serviceinriktad. Du tycker om att skapa goda relationer med människor, och är en kameleont i olika sociala situationer.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning.

Då man utgår från kontoret eller hemifrån och tillbringar sina dagar ute på plats hos kunderna så är körkort ett krav.

Vi går igenom ansökningarna löpande så skicka in din redan idag! Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Edita Korac på edita.korac@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2022-10-06

Placering

Stockholm

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Edita Korac
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!