Kundprojektledare söks till Cyclife i Nyköping

Dina arbetsuppgifter
Är du en noggrann, strukturerad och flexibel Projektledare som brinner för att driva komplexa projekt? Motiveras du av att finna lösningar och ha många bollar i luften? Då kan denna tjänst vara rätt för dig.

I rollen som Kundprojektledare hos Cyclife så kommer du att driva flertalet projekt gällande processer för att hantera radioaktivt-kontaminerat metalliskt avfall från Cyclifes kunder. Du ansvarar över specifikation, säkerhets-, miljö-, arbetsmiljö - och kvalitetskrav samt resurstilldelning, tidplan och budget. Du kommer att arbeta med flertalet mindre projekt samtidigt och i rollen samarbetar du med driftsorganisation, produktion samt dina kollegor i teamet. Till din hjälp har du tekniska specialister samt stöd av organisationen. Du är således ansvarig för hela processen samt kommunikation med berörda medarbetare samt externa och interna kontakter.

Detta är en rekrytering med direkt anställning av Cyclife. Du har möjligheten att arbeta hybrid med 50% på site och 50% hemifrån.


Om företaget
Cyclife Sweden AB är ett bolag inom EDF-koncernen, en av Världens största kärnkraftsoperatörer. Cyclife bedriver kärnteknisk verksamhet vid Studsviksområdet utanför Nyköping och är dag ett bolag med drygt 100 anställda. De erbjuder tjänster både internationellt och inom Sverige av avvecklingstjänster och reningslösningar för lågradioaktivt kontaminerat material. Cyclife ambition är säkerhet kombinerat med långsiktigt ansvar för människor och miljö samt att skona våra naturresurser genom en hög grad av återvinning.

Din profil

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning samt minst tre års erfarenhet av projektledning inom industri/ processtyrd verksamhet. Det är högt meriterande med arbetslivserfarenhet inom energisektorn och/eller liknande högriskbransch. Du har en hög teknisk förståelse samt god dator- och systemvana. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och det är en stor fördel om du tidigare arbetat i internationella miljöer.

Som person är du ansvarstagande, öppen och ödmjuk. Det är självklart för dig att ta ett högt ansvar i ditt arbete och att alltid sträva efter goda relationer samt god kommunikation. Du arbetar aktivt för att utveckla och förbättra rutiner/ processer samt vågar driva igenom förändring. För att trivas i rollen så tror vi även att du är prestigelös, hjälpsam och flexibel.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på Anna@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Marknad/Information/PR

Sista ansökningsdag

2022-10-14

Placering

Nyköping

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!