Underhållsingenjör

Dina arbetsuppgifter
Letar du efter ett spännande arbete hos ett stort ledande företag söder om stan där utveckling är i fokus? Just nu söker vi för kunds räkning flera underhållsingenjörer med erfarenhet från 0-10 år inom yrket.
Är du en driven, strukturerad och erfaren underhållsingenjör med god problemlösningsförmåga och stort resultatfokus? Motiveras du av att finna lösningar och trivs med att driva flera processer parallellt ofta i ett bra tempo? Om du älskar att kombinera detaljerat ingenjörsarbete med en social och ledande roll är detta din drömtjänst.

Ditt dagliga arbete kommer bestå av planering, genomförande, uppföljning och analys av underhållsinsatser. Du kommer i samråd med kollegor och ditt team att samordna och leda maskinunderhållet i verksamhetens anläggningar. Arbetet är både strategiskt och operativt där du arbetar i grupp med både tekniker och projektörer.Om företaget
Information om företaget lämnas vid vidare intervju.

Din profil
Vi söker i dagsläget flera profiler med utbildning och/eller erfarenhet som underhållsingenjör. Allt från nyexaminerad till mer senior profil med erfarenhet av ledarskap och projektledning. Vi vill att du ska ha mycket god kompetens inom underhåll och underhållsstrategier. För de mer seniora tjänsterna vill vi att du har erfarenhet av lagkrav relaterade till underhåll samt viss erfarenhet inom reservdelsbearbetning och förebyggande underhållsberedning.

Som person är du kommunikativ och i en ledande roll ligger stort fokus på struktur, både för dig och din grupp eller dina kollegor. Att nätverka och driva utveckling är naturligt för dig i ditt dagliga arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Angelique Engvall på angelique.engvall@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2022-10-19

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Angelique Engvall
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!