Organiserad Projektadministratör sökes till IP-Only i Uppsala

Dina arbetsuppgifter
Som Projektadministratör ansvarar du för att dokumentera och administrera fibernätet. IP-Only bedriver en omfattande etablering av fiberanslutningar i hela landet och gruppen arbetar med att skapa rätt förutsättningar i samtliga interna system för att kunna driva dessa projekt från start till mål.

Det befintliga fibernätet behöver ständigt ses över och det innebär dokumentation, tekniska sammanställningar, genomgång av avtals- och fakturaunderlag samt servicebeställningar från och mot underleverantörer. Dagarna kan se väldigt olika ut så de olika delarna av nätet befinner sig i olika faser. Vad som ska göras kan således variera, men man behöver vara noggrann och organiserad för att nätet ska kunna tas om hand över hela organisationen. Detta är en uppgift som ligger till grund för mycket vilket kan skapa en otroligt smidig hantering om det sköts på rätt sätt och tillika förseningar, missförstånd och potentiella förseningar om det slarvas. Du arbetar således mycket i olika system och i Excel där du letar upp, registrerar, kompletterar och flyttar information.

Här får du stora chanser att utvecklas och ta ett stort ansvar för Sveriges fiberetablering. Tjänsten är en konsultlösning och du arbetar via 2Complete hos IP-Only i Uppsala.


Om företaget
”Vår vision är att vara Nordens ledande leverantör av kommunikationsinfrastruktur som driver på och möjliggör det uppkopplade samhället. Vi möjliggör möjligheter.

IP-Only verkar för att alla ska få tillgång till fiber. Vi vill bygga ett hållbart fibernät som bidrar till samhällets digitala utveckling. Därför har vi certifierat och förbundit oss till att följa Robust fiber – branschstandarden för fiberförläggning.

På IP-Only värdesätter vi ambition och passion. Vi tror att din målmedvetenhet kombinerat med ansvar kommer ge dig rätt förutsättningar att utvecklas, och kanske viktigast av allt – trivas på jobbet. Vi strävar efter att alla våra 600 lagspelare genom sitt dagliga jobb ska få möjlighet att växa och bli ännu bättre. Utveckling har tagit oss dit vi är idag och det tror vi är vägen framåt.

Som anställd på IP-Only behöver inte önskan om drömjobbet stanna vid en dröm. Så länge som du vet vad du vill göra och hur du vill maxa din potential är allt möjligt. Med hjälp av vår egenutvecklade karriärsaccelerator erbjuder vi alla anställde utvecklingsmöjligheter både inom, men kanske också utanför företaget. Vi gör det eftersom vi är övertygade om att det som är bäst för dig, också är bäst för oss.”


Din profil
Att arbeta som Projektadministratör på IP-Only är ett väldigt roligt arbete då det kräver många kvalitéer hos dig. Du har en arbetslivserfarenhet som genomsyras av administration och systemvana. I denna roll hjälper det även om du har erfarenhet åt det tekniska hållet. Du kanske har arbetat inom en teknisk bransch, på en teknisk avdelning eller på ett tekniklevererande företag.

Givetvis trivs du i ett team, men arbetet som sådant kommer att genomföras mycket på egen hand. Det finns alla förutsättningar att sitta i tysta rum på kontoret i centrala Uppsala för att hitta det lugn och den koncentration som stundtals kan behövas. Arbetet behöver vara noggrant genomfört och att du som person är stolt över att vara organiserad, noggrann samt kan kontrollera ditt arbete för att säkerställa att informationen du för in är korrekt. För att trivas i rollen är du en självgående person som tar stort ansvar för ditt arbete, där du ser vad som behöver göras och vågar ta egna initiativ.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2022-10-10

Placering

Uppsala

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Joel Claeson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!