IP-Only söker en Gruppchef över Field Design region Norr

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi till IP-Only en Gruppchef till Field Design region Norr som vill vara med och utveckla avdelningen och dess medarbetare. Inom Field Design arbetar ca 70 personer med projektering av framtidens fibernät, varav 14 medarbetare tillhör region Norr.

I rollen som Gruppchef Field Design för region Norr så kommer du tillsammans med andra ledare inom regionen att vara en viktig del inom regionens projektverksamhet, där ni tillsammans arbetar för att nå gemensamma mål. Som gruppchef arbetar du med daglig arbetsledning av teamet. Du ansvarar för projekteringen i din region och resursfördelningen av din personal i regionens projekt.

Gruppen arbetar ständigt med utveckling av avdelningen och tillsammans med de övriga ledarna i gruppen så kommer du att ingå i ledningsgruppen för Field Design. Utvecklingen gäller frågor kring produktivitet, kvalitet, rutiner och samarbete med övriga interna funktioner. Kollegorna i ledningsgruppen sitter placerade i Göteborg, Uppsala, Malmö och Stockholm och visst resande kommer att ingå i tjänsten.


Om företaget
IP-Only är norra Europas ledande leverantör av nätverksinfrastruktur och nätnära tjänster. Med utgångspunkt i vårt stabila fibernät utvecklar vi produkter och lösningar som kopplar upp och ihop Sverige och Norden med all världens möjligheter.

IP-Only har en årlig investeringsvolym om ca 2 miljarder i den svenska fibermarknaden och ingår sedan den 1a februari 2020 i Global Connect som ägs av EQT.

Som Gruppchef ingår du i en arbetsgrupp med tre andra gruppchefer som alla rapporterar till chefen för Field Design. Geografiskt sträcker sig Region Norr från Norrbotten till Dalarna och Gävleborgs län. Regionkontoret är placerat i Östersund och vi har även lokala kontor i Gävle, Hudiksvall, Luleå, Umeå och Örnsköldsvik.


Din profil
Vi söker dig som trivs med att jobba i ett värderingsstyrt företag med ambitiösa mål och som har tidigare erfarenhet av ledarskap. I den här rollen har du personal- samt arbetsmiljöansvar för ca 14 duktiga projektörer som är geografiskt utspridda i regionen. Vi verkar i en spännande framtidsbransch där prioriteringarna ibland kan ändras snabbt så det är en fördel om du ser dig själv som flexibel och lösningsorienterad.

I den här rekryteringen är det viktigt för oss att hitta en person som tror på vårt mål och som är intresserad av att arbeta med utveckling och förädling av vårt arbetssätt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom verksamhetsutveckling. Dina erfarenheter finns inom telekombranschen, anläggningsarbete eller likvärdig bransch och det är meriterande om du har grundläggande kunskap om fiberutbyggnad.

På IP-Only värdesätter vi ambition och passion. Vi tror att din målmedvetenhet kombinerat med ansvar kommer ge dig rätt förutsättningar att utvecklas, och kanske viktigast av allt – trivas på jobbet. Vi strävar efter att alla våra 600 lagspelare genom sitt dagliga jobb ska få möjlighet att växa och bli ännu bättre. Utveckling har tagit oss dit vi är idag och det tror vi är vägen framåt.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2022-09-26

Placering

Östersund

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Joel Claeson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!