Inköpsassistent sökes till företag i södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi för kunds räkning en inköpsassistent. Vår kund är en ledande livsmedelsgrossist som är i en stark tillväxtfas. I din tjänst arbetar du med bland annat orderadministration, säkerställa att priser är korrekta, enklare kalkyler, avvikelsehantering och uppföljning samt övrig administration i affärssystemen. Du arbetar med importer från andra länder samt inrikes leveranser, där Sverige är ditt primära ansvarsområde. I dina arbetsuppgifter ingår det även att lägga upp diverse artiklar samt att vara behjälplig vid inventeringar.

Affärssystemen som kunden arbetar i är Visma samt Microsoft Dynamics.

Det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Arbetstiderna är 8:00-17:00 och kontoret är placerat i söderort. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär som inköpsassistent. Du är van vid att arbeta administrativt och är van att hantera många olika uppgifter samtidigt. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete med inköp inom livsmedelsindustrin eller e-handel.
Som person är du analytisk, strukturerad och säkerställer att dina arbetsuppgifter genomförs med en stor noggrannhet. Du är en lagspelare som samtidigt trivs bra med att arbeta självständigt.
Har du erfarenhet av Visma eller Microsoft Dynamics är detta meriterande. Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav, och goda kunskaper i Arabiska i tal och skrift är önskvärt.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Inköp

Sista ansökningsdag

2022-10-06

Placering

Stockholm

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Edita Korac
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!