Food & Beverage Manager till ISS verksamheter på Lidingö

Dina arbetsuppgifter
Vill du följa med på en spännande resa, där du kommer att vara en av nyckelpersonerna i verksamhetens strategi framåt? Brinner du för mat, service och utveckling? Då har vi möjligheten för dig här.

I rollen som Restaurangchef på ISS kommer du att ha ett stort ansvar för leveransen mot deras uppdragsgivare och tillsammans med regionchef och övriga kollegor utforma, utveckla och förvalta detta uppdrag. Uppdraget omfattar matlagning till förskolor, skolor, äldreboenden samt matleverans till hemtjänstens kunder.

För att utveckla verksamheten och säkerställa lönsamhet och kvalitet har du ett operativt och verksamhetsnära ledarskap. Du träffar medarbetarna, fångar upp och löser de dagliga frågor som uppstår. Du arbetar proaktivt för att våra medarbetare, kunder, gäster och deras anhöriga är nöjda. Som ansvarig chef ingår även att du utifrån krav i kontraktet strukturerat löpande avrapporterar till kundens kontaktpersoner, arbetar mot uppsatta ekonomiska mål och samtidigt arbetar med visionen för verksamheten samt inspirerar, motiverar och engagerar såväl dina medarbetare som vår kund.

Du arbetar mån - fre 8-17 med utrymme för flexibilitet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på ISS med tillämpning av sex månaders provanställning. Anställningen är på heltid och placeringsort är Stockholm/Lidingö.


Om företaget
Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara en viktig del i att nå ISS och kundens mål.

Då ISS är ett av världens största tjänsteföretag inom Facility Management finns det många olika karriärmöjligheter, såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror att People make places. ISS värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Dessa värderingar är fundamentala i hur vi arbetar. Det är därför viktigt att du känner att du står för ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.


Din profil
För att lyckas i rollen så har du minst ett par års erfarenhet av liknande roller så som Köksmästare, Restaurangchef eller kostansvarig och du har tidigare varit i en ledande position. Du brinner för service och har erfarenhet av att arbeta som ledare med krav från liknande miljöer. Du är van att arbeta proaktivt med service, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Du erfarenhet av att arbeta med budget, resultatuppföljning och utveckling. Genom din entusiasm skapar du förtroende och engagemang hos dina medarbetare och vår kund. Kvalitétsmedvetenhet, noggrannhet och att hålla det vi lovar är viktiga framgångsfaktorer i arbetet. Du ingår även i regionledningsgruppen där du tillsammans med kollegor arbetar med utvecklingen inom hela regionen.

Stort fokus kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Hos ISS är det alltid människan som står i fokus och vi tror på att "People make places".

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Matilda Dahlin på matilda.dahlin@2complete.se alternativt på 070-869 30 58.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2022-09-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Matilda Dahlin
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!