Projektledare söks till spännande projekt på Cyclife

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, strukturerad och erfaren teknisk Projektledare som brinner för att driva komplexa projekt? Motiveras du av att finna lösningar och ha många bollar i luften? Då kan denna tjänst vara rätt för dig.

I rollen som Projektledare hos Cyclife så kommer du att driva ett projekt gällande framtagning av utrustning för en anläggning som processar radioaktivt-kontaminerat metalliskt avfall. Du ansvarar över specifikation, säkerhets-, miljö-, arbetsmiljö - och kvalitetskrav samt resurstilldelning, tidplan och budget. Projektet övergår sedan till installation där du ansvarar över den processen. I rollen samarbetar du med driftsorganisation, byggprojektledning samt byggproduktion. Till din hjälp har du tekniska specialister samt stöd av organisationen.

Projektteamet arbetar även med kommersiell strategi, kontraktshantering och logistikfrågor vilket innebär en hel del analysarbete för att ta fram bästa arbetssätt. Ni är således ansvariga för hela processen samt kommunikation med berörda medarbetare samt externa och interna kontakter.

Detta uppdrag uppskattas variera mellan 50–100% beläggning och vi är öppna för både deltid och heltidskonsult. Du kan även välja mellan en anställning som konsult eller att fakturera via eget bolag. Projektet förvänts pågå fram till 2025.Närvaro på site ca. 2 dagar/vecka med distansarbete i övrigt. Dock kan mer närvaro eller tjänsteresor tillkomma periodvis under projektets livslängd.


Om företaget
Cyclifes ambition: att vara förstahandsvalet när det gäller innovativa och kostnadseffektiva lösningar för avfallshantering och avveckling, med möjlighet att dra nytta av hela EDF Gruppens expertis, förmåga och styrka.

Din profil

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning samt minst tre års erfarenhet av projektledning inom industri/ processtyrd verksamhet. Det är högt meriterande med arbetslivserfarenhet inom energisektorn och/eller liknande högriskbransch. Du har en hög teknisk förståelse samt god dator- och systemvana. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och det är en stor fördel om du tidigare arbetat i internationella miljöer.

Som person är du ansvarstagande, öppen och driven. Det är självklart för dig att ta ett högt ansvar i ditt arbete och att alltid sträva efter goda relationer samt god kommunikation. Du arbetar aktivt för att utveckla och förbättra rutiner/ processer samt vågar driva igenom förändring.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på Anna@2complete.se
Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2022-10-21

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!