Underhållsingenjör till kund i Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Drivs du av analyser och ständiga förbättringar, där du också får vara den som är med i produktion och ner på maskinnivå? Då har vi en riktigt spännande roll till vår kund!

Nu söker vi en Underhållsingenjör till vår kund, där man kommer vara på uppdrag genom vår kund i Stockholm. I din roll som underhållsingenjör arbetar du med framtagning och utveckling av interna service- och underhållsprocesser för proaktiva, långsiktiga lösningar som ökar driftsäkerheten och tillgängligheten för kunden. Du kommer kontinuerligt arbeta med utveckling av serviceverksamhet, både teoretiskt och praktiskt.


Arbetsuppgifter:

• Utföra analyser inom livscykel, felfrekvens, rotorsak och kostnadseffektivisering.
• Följa upp standardiserade mätetal och skapa handlingsplaner.
• Driva ständiga förbättringar som förbättrar underhållsstandarden.
• Skapa och revidera anläggnings- och reservdelsstruktur i UH-System.
• Uppdatera befintligt FU-program för operatörsunderhåll och specialistunderhåll.
• Förbättra och standardisera underhållsarbeten på maskinnivå.

Kvalifikationer och egenskaper för tjänsten:

• Ingenjörsexamen eller tekniskt gymnasium, alternativt lång erfarenhet inom yrket
• Tidigare erfarenhet inom processindustrin
• Besitter goda kunskaper i Excel och Power BI för uppföljning och rapportering
• Du som person får energi av ett högt arbetstempo där du hanterar flera projekt parallellt
• Du är van vid att arbeta med analyser
• Har tidigare arbetat i någon typ av UH-system fördel API PRO
• Har tidigare erfarenhet från att arbeta i projekt
• Innehar B-körkort

Om företaget
Denna kund är en av de ledande, globala aktörerna inom industriellt underhåll med verksamhet i ett flertal industrier. I över 30 år har de arbetat med att upprätthålla och förbättra säkerheten, produktiviteten och utrustningsprestandan för över 400 anläggningar världen över. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – deras medarbetare gör skillnad! De brinner för underhåll och är stolta över att uppnå deras kunders mål på det mest professionella sättet. De har sitt huvudkontor i Stockholm och är en ledande leverantör av professionella industriella underhållstjänster med global närvaro. De finns över hela världen inom ca. 90 anläggningar och är ca 2500 anställda. Då det är ett internationellt bolag finns det stora möjligheter i framtiden att arbeta i andra länder om intresset finns. Det är inget krav på resor i tjänsten och din huvudplacering är på kontoret i Stockholm nära Kungliga Tekniska Högskolan.

Om uppdraget:

Uppdraget är hos ett svenskt företag som arbetar med ett solcellsmaterial, detta solcellsmaterial omvandlar all form av ljus till elektrisk energi. Det är ett solcellsmaterial som är både tåligt och flexibelt, vilket gör att det sömlöst kan integreras i alla produkter som tjänar på att vara självladdande. I vår alltmer uppkopplade och smarta värld behövs en världsrevolutionerande energiteknik som möter behovet av elektricitet. Vår planets resurser är satt under hård press men med en ny lösning för ren energi, gör de hållbar energi mer tillgänglig för människor runt om i världen. Deras resa påbörjades 2009 med visionen att vid år 2030 ha nått ut till 1 miljard människor. De erbjuder dig en intressant tjänst inom modern underhållsverksamhet, hos dem kommer du att arbeta i ett ungt bolag som skapar möjligheter tillsammans med deras kunder.

Din profil
För att trivas i rollen och hos kunden bör du vara en självgående och nyfiken person som brinner för underhåll och ser framgång med proaktivt förbättringsarbete. Du är noggrann, har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig då kunden har ett tätt samarbete med deras kund som man är på uppdrag hos. Som anställd hos vår kund erbjuder de en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar. För dem är säkerheten av största vikt och du erbjuds förutsättningar att alltid utföra ditt jobb på ett säkert sätt.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningsperioden, vänta därför inte med din ansökan utan skicka gärna in din ansökan så snart du kan. Har du några frågor om tjänsten, tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare jasmine.jansson@2complete.se eller på telefonnummer +46 70 744 33 63

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2022-09-29

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

<>
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!