Larmtekniker södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Har du erfarenhet av att arbeta som larmtekniker och av att dra trådbundna larm? Vill du känna stolthet över det du levererar till kund? Då är det dig vi är intresserade av då vi för kunds räkning letar efter en ny lagspelare till teamet på ett stabilt och tryggt bolag med mycket hjärta och kvalitétstänk.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer variera, du kommer mestadels vara ute hos någon av företagets kunder och antingen serva eller underhålla företagets produkter. Du kommer även få göra nyinstallationer och driftsätta både brandlarm, inbrottslarm och passersystem. Du kommer att få göra allt från att dra kabel, programmera och installera företagets produkter. I tjänsten kan man utgå från både hemmet eller kontoret i södra Stockholm ut till kund. Vi arbetar över hela Storstockholm.

Teknikerna har en god sammanhållning, även om de flesta är ute på olika uppdrag under dagen brukar de mötas upp för en gemensam lunch. Om man visar framfötterna och intresse för att utvecklas och lära sig mer finns goda möjligheter att vidareutvecklas inom bolaget och få gå olika utbildningar.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund om du får tjänsten. Tjänsten är på heltid där du kommer arbeta måndag till fredag, klockan 07.00 till 16.00.
Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister.

Om företaget
Vi ger mer information om företaget vid en eventuell intervju.

Din profil
Du har troligtvis en el- eller teleteknisk utbildning och/eller flerårig erfarenhet av säkerhetsinstallation och service med inriktning mot inbrottslarm, passersystem, CCTV och brandlarm. Vi ser gärna att du har grundkunskaper gällande teleteknisk dokumentation.

Krav för tjänsten är att du:
* Har erfarenhet av att arbeta som säkerhetstekniker eller som elektriker under minst två år
* Har B-körkort
* Är flytande i det svenska språket då det används i den dagliga kommunikationen

Det anses meriterande om du kan:
* Läsa el-scheman eller har en el-bakgrund
* Behärska låsteknik

Vår kund ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. I den här rollen söker vi en driven och nyfiken person som är villig att ständigt utvecklas och lära sig nya saker. Vi ser även att du är en prestigelös person som är hjälpsam och som arbetar lösningsfokuserat. Företaget som du kommer arbeta på prioriterar alltid kvalitén i sina jobb och av den anledningen ser de att du är en noggrann person som hellre tar tid på dig för att slutföra en uppgift än att stressa dig igenom något. Utöver detta ser vi att du är positiv och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Jerry Stribrant på jerry.stribrant@2complete.se eller 070 845 99 04.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Industri/Tillverkning

Sista ansökningsdag

2022-10-01

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Jerry Stribrant
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!