Låssmed Storstockholm

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara en del av ett företag där du som medarbetare står i fokus och där dina idéer värdesätts. Du kommer arbeta i ett starkt team där det finns mycket kunskap och där man gärna delar med sig av sina kunskaper till varandra. Är du en person som satsar på kvalité och har en yrkesstolthet i ditt arbete?

Vi söker nu dig med några års erfarenhet av installation och service av lås. Du har god kännedom inom flertalet leverantörers produktutbud (Assa, Kaba, Dorma, Geze m fl).
Det är också en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter såsom kodlås, dörrautomatik mm. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav. Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du är van vid att ta eget ansvar och gillar ett omväxlande arbete. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vidare att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.
Svenska i tal och skrift är krav. Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister.


Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd hos vår kund om du får tjänsten. Tjänsten är på heltid där du kommer arbeta måndag till torsdag 8:00-17:00 samt 08:00-15:00 fredagar. Vår kund har sin bas i Spånga men man arbetar över hela Storstockholm och du startar med fördel oftast din arbetsdag direkt hos kund.

Om företaget
Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda. Vi arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder fina förmåner så som friskvård, servicebil och utbildning.
Mer information om vår kund får du vid eventuell intervju.

Din profil

• Erfarenhet av liknande jobb

• God datorvana

• Serviceinriktad och flexibel

• Ordningsam och ansvarskännande

• Förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp

• B-körkort

Vår kund ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. I den här rollen söker vi en driven och nyfiken person som är villig att ständigt utvecklas och lära sig nya saker. Vi ser även att du är en prestigelös person som är hjälpsam och som arbetar lösningsfokuserat. Företaget som du kommer arbeta på prioriterar alltid kvalitén i sina jobb och av den anledningen ser de att du är en noggrann person som hellre tar tid på dig för att slutföra en uppgift än att stressa dig igenom något. Utöver detta ser vi att du är positiv och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Jerry Stribrant på jerry.stribrant@2complete.se eller 070 845 99 04.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Industri/Tillverkning

Sista ansökningsdag

2022-10-01

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Jerry Stribrant
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!