Arbetar du som Tekniker och vill ta nästa steg i karriären, se hit!

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill arbeta som Servicetekniker på ett företag i norra Stockholm. Du kommer att arbeta med doseringsmaskiner och fyllningsmaskiner inom livsmedel, läkemedel och färgindustrin. Kontoret ligger i norra Stockholm och du utgår därifrån. Arbetet är ålagt femtio procent ute på fält och femtio procent inne på kontoret. Resor i tjänsten förekommer då företaget har kunder i hela Norden.

Arbetsuppgifterna är bland annat service, underhåll och reparationer av maskinerna ute hos kund. Det förekommer också installationer av nya maskiner. Arbetstiderna är måndag till fredag 8-16:30 och du har tillgång till servicebil.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av företaget. De arbetar med 37,5 timmars vecka samt 6 veckors semester.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Vill du ta nästa steg i din tekniska karriär? Är du en person som trivs med att ta mycket eget ansvar, trivs med kundkontakt och har stor teknisk förståelse, då har vi tjänsten för dig. För att lyckas i rollen krävs det att du har erfarenhet av mekanik, pneumatik och felsökning. Du har B-körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering, vi ser att du är en person som trivs med att arbeta självständigt samt att du vill ta mycket eget ansvar.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Industri/Tillverkning

Sista ansökningsdag

2022-10-01

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Rekryteringschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!