Eltel söker AutoCad 2D/3D-designer till Förbifart Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Eltel har tillsammans med flera andra parter åtagit sig uppdraget att tillhandahålla tele-, styr- och övervakningssystem för det omfattande projektet Förbifart Stockholm. På grund av sin omfattning och komplexitet kan detta vara ett av de mest intressanta projekt som nu pågår i Sverige. Då tunnlarna snart är sprängda och redo för nästa steg, behöver Eltel säkra upp duktiga personer som kan rita upp de olika sektionerna för den kommande installationen.

Förbifart Stockholm sträcker sig från Häggvik till Kungens Kurva. Sträckan är uppdelad i mindre sektioner som består av både ytvägar och tunnlar. All infrastruktur som ska installeras måste ha tydliga instruktioner och ritningar för att säkerställa att vad som planeras även genomförs i realitet.

Detta arbete samordnas mot andra partner och kravställare, främst Trafikverket. Eltel sitter i fina lokaler i Bromma norr om Stockholm. En del arbete kommer även genomföras i en gemensam testmiljö i Huvudsta, Solna.


Om företaget
”Vi bygger en hållbar och uppkopplad värld.

Alla är beroende av stabila kommunikations- och elnät. Vi på Eltel bygger, underhåller och uppgraderar dessa nät för det moderna samhället på uppdrag av nationella systemoperatörer och nätägare.

Eltel är en nationell aktör, som erbjuder högkvalitativa tjänster med helhetsansvar. Våra tjänster omfattar allt från projektering, planering, uppbyggnad, underhåll och dokumentation av nya nät till anslutningstjänster och dygnet runt drift av befintliga nät. Eltel erbjuder elföretagen i Sverige gedigen kunskap i allt från standardprodukter till skräddarsydda lösningar för att uppfylla slutkundernas förväntningar.”


Din profil
Vi söker nu dig som har erfarenhet från att rita i AutoCad 3D eller 2D och som gärna har erfarenhet från projekt inom bygg eller installation. Du kommer att ingå i den grupp som hanterar design och dokumentation där det redan idag finns erfarna kollegor. Tillsammans kommer ni att ansvara för att dokumentationen möter ställda krav, att de finns tillgängliga i god tid för att installatörer och tekniker kan ta del av dem i god tid samt verka för att sprida kunskap inom gruppen för framtida kompetensutveckling. Vidare sitter ni med i gemensamma avstämningsmöten där man tillsammans säkerställer att projektet är på rätt spår.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor gällande rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2022-10-17

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Joel Claeson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!