Orderplockare till Volkswagens lager i Nykvarn, heltidsjobb.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som lagermedarbetare hos vår kund, Volkswagens lager i Nykvarn. Arbetsuppgifterna består till största del av att plocka order, ta hand om inkommande gods, truckkörning, sortering, etikettering etc. Vi söker dig som trivs med att arbeta i grupp och vill utvecklas på ett arbete med högt i tak och bra sammanhållning.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag kl. 07:00-16:00.

Om företaget
Vår kund Volkswagen Part Logistics levererar bildelar från Nykvarn till hela Norden.

Din profil
Vi söker dig som är driven, engagerad och har god arbetsmoral. Även om vi gärna ser att du har tidigare erfarenhet från lager eller att du har arbetat praktiskt som truckförare så är ändå det viktigaste din vilja och inställning att göra ett bra jobb, kunskap om hur du gör kommer du få på arbetsplatsen.
Då lagret ligger lite avsides är det prioriterat att du har körkort och bil eller annat färdmedel som gör att du obehindrat kan ta dig till och från arbetsplatsen.
Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift eftersom språket används i den dagliga kommunikationen.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jerry Stribrant på jerry.stribrant@2complete.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Truckförare

Kategori

Logistik/Transport/Lager

Sista ansökningsdag

2022-09-27

Placering

Södertälje

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Jerry Stribrant
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!