Ekonom sökes till byggbolag i Skarpnäck

Dina arbetsuppgifter
Är du en ekonom med ett par års erfarenhet som vill ta dig an nästa utmaning? Brinner du för att sköta hela ekonomiflödet på ett bolag och arbeta varierat? Då har vi möjligheten för dig.

Vår kund söker en ekonom som kan ansvara över deras ekonomiflöde så som exempelvis fakturahantering, in- och utbetalningar samt löpande bokföring. I rollen kommer du kunna växa in i uppgifterna över tid och utvecklas löpande. Du kommer på sikt att ansvara över hela flödet och vår kund har möjlighet att anpassa arbetsuppgifter initialt efter din kunskap. Vi ser gärna att det även är självklart för dig att bidra till att kontoret är i ordning och ansvara för inköp av kontorsvaror etc. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet och driv i denna rekrytering. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med VD, ekonomikonsult samt resterande administrativ personal.


Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av liknande roller, har du arbetat inom byggbranschen är det meriterande. Vi ser gärna att du arbetat på ett mindre bolag med hela ekonomiflödet. Du har en hög systemkunskap och god datorvana. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Som person vill vi att du är driven, prestigelös och nyfiken. Du motiveras av att bidra till bolaget samt utvecklas i din roll. För dig är det självklart att ta ett högt ansvar över dina arbetsuppgifter och du förstår vikten av att hålla deadlines. För att trivas som bäst så tror vi att du är social, positiv och lösningsorienterad.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076-869 30 48 alt. anna@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ekonomi/Finans

Sista ansökningsdag

2022-10-21

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!