Vill du jobba med försäljning?

Dina arbetsuppgifter
Vi på 2Complete söker säljare kontinuerligt inom olika befattningar och branscher. Är du intresserad av att börja arbeta som säljare, eller vill du utvecklas mer i din roll som säljare, skicka gärna in din ansökan, så kan vi se om det finns en match med de tjänster vi har ute.

Arbetsuppgifterna är olika beroende på tjänst inom försäljning, men huvudfokus är att attrahera och skapa relation med kunder, för att sedan kunna sälja den tjänst/produkt du har att erbjuda dem. Att göra en gedigen behovsanalys förenklar det arbetet. I rollen som säljare kommer du att arbeta ut efter uppsatta mål och följas upp på resultat. Din bearbetning av nya nätverk och samarbeten är en viktig del av företagets utveckling.

Om företaget
Vi söker säljare till flera olika branscher, Tech, Industri, Service, Bygg, Energi mm. För mer information, välkommen att ta personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har en god kommunikationsförmåga både i tal och skrift. För att skapa goda samarbeten ser vi att du har vilja, engagemang och målmedvetenhet för att nå ut till kund. Du har ett gediget intresse för människor.

Du har tålamod och pannben för att kunna bearbeta och förvalta affärer och relationer med kunder. Du vill alltid utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten och värdesätter hög kvalitét och kundnöjdhet. Du vill och är van vid att arbeta självständigt i ett högt tempo för att nå dina mål och resultat. Ditt arbete gynnar dig själv såväl som ditt team och du är i denna mening en teamplayer.

För att vidare lyckas i en roll som säljare är du flexibel, prestigelös och har ett naturligt sätt att motivera andra i din omgivning att nå resultat och uppsatta mål.

Låter något av detta som du? Om ja, skicka gärna in din ansökan redan idag. Jag ser fram emot att läsa ditt CV och personliga brev. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Matilda Dahlin på telefon 076- 869 30 58 eller matilda.dahlin@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv. Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2022-11-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

<>
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!