Key Account Manager till södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, erfaren och affärsinriktad säljare som motiveras av att skapa och bevara kundrelationer? Då har vi rätt tjänst för dig.

I rollen som Key Account Manager kommer dina primära arbetsuppgifter bestå utav att skapa och utveckla kundrelationer. Du kommer att till störst del att arbeta med redan befintliga kunder men även mot ny-kunder. Du kommer att ansvara för hela produktsortimentet.

Det är en mycket spännande tjänst där du kommer att erbjudas en kultur där man hela tiden motiverar och utmanar varandra samt att du får gå utvecklande säljutbildningar. Den aktuella marknaden har en stor potential för tillväxt. Du erbjuds även en bra grundlön och ett attraktivt provisionssystem utan tak.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
För att passa i rollen som Key Account Manager ser vi att du har arbetat med försäljning i minst 2 år. Det är högt meriterande om du har erfarenhet från B2B. Vi ser även att du har B-körkort och egen bil.

För att trivas i rollen som Key Account Manager ser vi att du är resultatfokuserad, trivs i en miljö med högt tempo och har förmågan att skapa och bibehålla affärsrelationer. Som person är du är positiv, envis och din starka målmedvetenhet styr ditt sätt att agera. Vi ser även att du har B-körkort och egen bil.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 – 875 11 46 eller Sarah.lindgren@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2022-09-29

Placering

Huddinge

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Sarah Lindgren

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!