Redovisningsekonom sökes till familjär byrå i Sickla

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Redovisningsekonom kommer du ha ett helhetsansvar för dina egna kunder och sköta hela ekonomiprocessen, allt från kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, fakturering, avstämningar, skatt, moms, bokslut m.m. Du har ett huvudansvar över kundernas redovisning och kommer att sköta all löpande ekonomiadministration tillsammans med dina kollegor.

Du kommer att ha löpande avstämningar med dina kunder och kommunicerar dagligen med dem via telefon och mail. Det finns stora möjligheter att utvecklas kunskapsmässigt i rollen och du får gärna ta dig an löner, årsbokslut etc. på sikt.

Om företaget
Vår kund är en redovisningsbyrå som grundades 1998. Mer information om kundföretaget ges vid en eventuell intervju.

Vår kund erbjuder:
Då vi är en liten redovisningsbyrå erbjuder vi mycket frihet under eget ansvar. Vi tillämpar flexibla arbetstider och det finns möjlighet att arbeta på distans eller hemma ibland. Utöver trevliga kollegor erbjuder vi friskvårdsbidrag, sjukförsäkring, pensionsavsättning och semesterveckor såklart.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av ovan angivna arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i hela det ekonomiska flödet från ax till limpa. Meriterande med kunskaper i Fortnox, men inget krav.

Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad, detaljorienterad, noggrann och driven. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete. För dig är det självklart att ta ett högt inidiviuellt ansvar och du driver självständigt dina uppgifter framåt. Vidare ser vi gärna att du är social, kommunikativ och en lagspelare.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Jasmine Jansson på telefon 070- 744 33 63 eller jasmine.jansson@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ekonomi/Finans

Sista ansökningsdag

2022-09-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Jasmine Jansson <>
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!