Ordermottagare till Sollentuna

Dina arbetsuppgifter
Är du en strukturerad och initiativtagande person som drivs av att hålla ett högt tempo i en roll med många kontaktytor? Motiveras du av att sköta det administrativa samtidigt som du har en social och kommunikativ roll? Då kan det vara dig vi söker.

I rollen som ordermottagare hos kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att:

- Ta emot och skapa ordrar samt hyreskontrakt gällande maskinuthyrning
- Besvara frågor gällande order och leverans via mail och telefon
- Hantera reklamationer
- Besvara fakturafrågor samt kontrollera hyror på alla uthyrda maskiner.

Du kommer att gå på rullande schema där dina arbetstider kommer att vara: 07.00 – 15.30 – 07.30 – 16.00.


Om företaget
Weber har en marknadsledande ställning inom mineralbaserade byggprodukter på den svenska marknaden. Weber utvecklar, tillverkar och säljer produkter och system för bygg och anläggning inom mur- och puts, golvavjämning, betong, plattsättning/tätskikt samt Leca® block.

Weber ingår tillsammans med varumärkena Dalapro, Gyproc och ISOVER i Saint-Gobain Sweden AB som är en del i den franska Saint-Gobain-koncernen med mer än 179 000 anställda.
I Sverige bidrar ca 850 anställda till en omsättning på drygt 3,2 miljarder SEK.Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från servicebranschen eller liknande yrke och det är meriterande om du har erfarenhet från logistikbranschen. Du har mycket god dator- och systemvana samt talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Det är en fördel om du har arbetat i SAP.

Vi söker en person som är lösningsorienterad, initiativtagande och som har förmågan att hela tiden hålla en hög servicenivå gentemot alla kontakter. Då tempot till och från är mycket högt är du en person som har förmågan att arbeta strukturerat även under förhållanden där det är mycket att göra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sarah Lindgren på telefon 076 – 875 11 46 eller Sarah.lindgren@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2022-09-29

Placering

Sollentuna

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Sarah Lindgren

Sarah Lindgren

Konsultchef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!