Rekryterare sökes till Cyclife Sweden AB

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven, strukturerad och kunnig rekryterare som vill växa i en spännande roll? Motiveras du av att driva rekryteringsprocesser, säkra kandidatinflöde samt utvecklas inom HR-området? Då har vi möjligheten för dig här.

Cyclife är i behov av en Rekryterare som även kan sköta HR-administratörsuppgifter i viss mån och som har förmågan att driva rekryteringsprocesser främst inom produktion, hantera administration kring anställning samt utveckla nya möjligheter till kandidatinflöde. I rollen kommer du att hantera hela rekryteringsprocessen från kravprofil med ansvarig chef till anställning av personen och uppföljning av introduktion. Du kommer att arbeta tillsammans med deras HR-avdelning och rapportera till HR-chef.

Detta är en rekrytering med anställning direkt av vår kund på ett uppdrag på 12 månader. Start enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet.

Om företaget
Cyclife Sweden AB är ett bolag inom EDF-koncernen, en av världens största kärnkraftsoperatörer. Cyclife är i en stor tillväxtfas och bedriver kärnteknisk verksamhet vid Studsviksområdet utanför Nyköping och är dag ett bolag med drygt 110 anställda. De erbjuder tjänster både internationellt och inom Sverige av avvecklingstjänster och reningslösningar för lågradioaktivt kontaminerat material. Cyclife ambition är säkerhet kombinerat med långsiktigt ansvar för människor och miljö samt att skona våra naturresurser genom en hög grad av återvinning. Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rekrytering, gärna inom en industri. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom personal- eller beteendevetenskap men inget krav. Vi ser gärna att du har en hög administrativ förmåga samt ett strategiskt tankesätt. Du talar och skriver svenska flytande och B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, strukturerad och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Det är självklart för dig att ta ett stort individuellt ansvar och driva dina arbetsuppgifter självständigt. Du motiveras av utmaningar och kommer gärna med idéer för förbättring av rutiner och processer. Det är naturligt för dig att säkerställa och bidra till en god kandidatupplevelse. Du är social och har en positiv inställning och stort engagemang och driv när det kommer till rekrytering är en beskrivning du känner igen dig i. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Jasmine Jansson på telefon 070- 744 33 63 eller jasmine.jansson@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

HR

Sista ansökningsdag

2022-09-29

Placering

Nyköping

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Anna Magnusson

Anna Magnusson

Rekryteringschef Tjänstemän

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!